Annonce
Kerteminde

Rynkeby: Bent kører ud og ordner alt for dig

For 25 år siden sprang Bent Nielsen ud som alt-mulig-mand. I de år er han kommet vidt omkring og har løst mange opgaver for folk. Foto: Mette Louise Fasdal

Han var den første med "alt-mulig-mand"-rubrikken i den lokale telefonbog, og han har gravet en swimming pool ud med håndkraft. Nu kan Bent "alt-mulig-mand" Nielsen i Rynkeby markere, at han har haft sit eget firma i 25 år

Annonce

Rynkeby: "Altmuligmand" er ifølge den Den Danske Ordbog på nettet "en mand, som har håndværksmæssige snilde og er i stand til at udføre mange forskelligartede reparationer."

60-årige Bent Nielsen i Rynkeby er altmuligmand - faktisk er han så meget den betegnelse, at han går under navnet Bent "alt-mulig-mand" Nielsen. Det har han jo gjort i 25 år. I 25 år har han haft sit eget firma, hvor han rykker ud og hjælper folk med en række forskelligartede, håndværksprægede opgaver.

I de 25 år, som Bent "alt-mulig-mand" Nielsen har haft sit firma, er der blevet lagt mange kvadratmeter fliser, klippet flere meter hæk og flyttet en god portion jord. Den største jordmængde, han har flyttet, var nok, da han gravede en swimmingpool ud med de bare næver. Han viser et billede af arbejdet, hvor han brugte spade og trillebør og bagefter også støbte siderne.

- Jeg husker ikke lige, hvor lang tid det tog, ler han.

Det 10-årige gadekryds, Blacky, er altid med Bent "alt-mulig-mand" på job. Det nyder de begge to godt af. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Brugbar annonce

Oprindeligt ville Bent "alt-mulig-mand" Nielsen være landmand og skulle overtage familiens gård, men forældrene solgte gården, mens han var ved at uddanne sig, og så måtte han finde på noget andet.

Herefter var han anlægsgartner, lavede drivhuse, var tagdækker og en hel del andet. Han var en del væk fra familien og besluttede sig, at nu ville han "hjem." Han ville være sig selv. Han havde en sjat etableringskroner, som han brugte på at åbne sit firma, hvor han siden har løst alskens opgaver for folk.

Da han åbnede sit firma, satte han en annonce i Fyens Stiftstidende, og folk ringede til ham fra nær og fjern.

- Min første opgave var noget flisearbejde i Ry. I Jylland, smiler han.

Det viste sig, at hans annonce var kommet ind under "jobsøgning," og dengang kostede den ikke noget. På den måde tjente han allerede penge der.

Efter blot tre måneder havde Bent "alt-mulig-mand" Nielsen så mange arbejdsopgaver, at han måtte hyre hjælp. I dag har han to ansat.

Etablerede "alt-mulig-mænd" kan takke ham for, at de har fået en rubrik i den lokale telefonbog, for den fandtes nemlig ikke, da han skulle have sit firma i bogen. Alt-mulig-manden i Rynkeby insisterede dog på, at han ville have den rubrik i bogen, og i begyndelsen var han den eneste annoncør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce