Annonce
OB

Ryan Johnson Laursen tilbage på OB's hold

Forsvaret står nogenlunde fast hos OB. Ryan Johnson Laursen er tilbage som højre back efter overstået karantæne og Oliver Lund har med en solid præstation i Haderslev vist fortsat stærke evner som venstre back. Kasper Larsen var igen tilbage i træningen lørdag, men Jeppe Tverskov og Alexander Juel Andersen er foreløbig førsteseedede som stoppere. Robin Østrøm ryger ud på bænken.-----

Motoren Troels Kløve må formodes at være ude med en skade. Han trænede ikke og samme skæbne overgik Jens Jakob Thomasen og her var Jakob Michelsen hemmelighedsfuld, men sagde dog, at han trænede indendøre. Der er kamp om pladsen på højre side. Det kan blive Ayo Okosun, Aron Elís Thrandarson - eller træneren fastholder Emmanuel Sabbi trods en svag første halvleg og udskiftning i Haderslev.

-------

Mikkel Hyllegaard er også meget tæt på at starte helt i front og hvis Jens Jakob Thomasen er ukampdygtig, så har Aron Elís Thrandarson store muligheder for en startplads. Det må formodes, at anfører Janus Drachmann denne gang kan og skal starte inde som oprydder.

------

Jørgen Skjelvik og Max Fenger deltog i et vist omfang i træningen, men er ikke aktuelle starter-emner. Tarik Ibrahimagic og Christian Vestergaard var helt fraværende til træningen i Superliga-truppen.

-------------------

Ayo Okosun og træner Jakob Michelsen får karantæne ved næste advarsel. Det samme gør Oliver Lund og Jeppe Tverskov, hvis de får et gult kort efter en såkaldt grov forseelse, som typisk er et benspænd.

------------------------------------

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce