Annonce
Debat

Ruteplanlæggeren virker - det gør appen ikke

Annonce

Læserbrev: 10. januar skriver Else Marie Rasmussen om en fejl, som hun har bemærket i Odense Rundt - det har hun ganske ret i. Odense Rundt har fejlagtigt vist en vejlukning fra Rugårdsvej ud mod Østre Stationsvej, hvilket nu er blevet rettet.

Fejlen har heldigvis ikke haft betydning for ruteplanlæggeren i Odense Rundt, som hele tiden har givet den korrekte information. Ruteplanlæggeren er altid opdateret, så brugerne kan få den anbefalede rute fra A til B - uden om aktuelle vejlukninger og ensretninger.


App-versionen af Odense Rundt blev lukket ned i sommeren 2020.


Vi beklager naturligvis fejlen, men vi vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at Odense Rundt tilbyder en stor mængde informationer om Odense.

I øjeblikket kan man f.eks. bruge Odense Rundt til at finde nye steder at besøge i byen. Mens meget er lukket ned, har Odenses natur og skønne åndehuller stadig åbent, og man kan bruge Odense Rundt til at finde vej til hundeskove, cykelpumper, naturområder og byens mange legepladser, fitnesspladser, bålsteder med mere.

For en god ordens skyld vil vi gerne tilføje, at app-versionen af Odense Rundt blev lukket ned i sommeren 2020. Den bliver således ikke længere opdateret. Vi anbefaler, at app'en bliver slettet, og at man i stedet bruger www.odenserundt.dk fra telefonens browser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce