Annonce
Middelfart

Ruten til Lillebælt Halvmarathon 2018 er klar: Se den her

Det bliver hårdt - men forhåbentligt også festligt, når der løbes halvmarathon for 11. gang i Middelfart. Pressefoto

Overvejer man at deltage i dette års Lillebælt Halvmarathon, kan man nu få et overblik over, hvilken vej der løbes. Ruten for 2018 er således offentliggjort.

Middelfart/Fredericia: Der er som sædvanlig både start og mål i Middelfarts centrum, når 2018-udgaven af Lillebælt Halvmarathon løber af stablen lørdag 5. maj. Det fremgår af ruten for årets løb, som arrangørerne netop har offentliggjort.

- Vi har knoklet i månedsvis for at finde den bedste rute til den vildeste løbeoplevelse og er superstolte over at præsentere ruten, skriver arrangørerne..

Lillebælt Halvmarathon foregår som altid både i Middelfart og Fredericia med passage over én af Lillebæltsbroerne to gange. I år er det som oftest over den gamle bro, idet den nye Lillebæltsbro fremadrettet er fritaget for sportsbegivenheder grundet sidste års udfordringer i forbindelse med jubilæumsløbet.

Annonce

Varm op på Strandvejen

Er man ikke helt sikker på, om man kan klare den 21,1 kilometer lange rute til Lillebælt Halvmarathon, kan man allerede her i marts teste formen ved at deltage i Mizuno Strandvejsløbet på 10 kilometer den 17. Her går starten under den nye Lillebæltsbro, og hvis man tilmelder sig både Lillebælt Halvmarathon og Mizuno Strandvejsløbet på én gang, sparer man samlet 90 kroner. Det betyder, at startsnummeret til halvmarathonet kun koster 375 kroner.

Til Strandvejsløbet vil der både være væskedepoter, fartholdere, underholdning med mere. /EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce