Annonce
Faaborg-Midtfyn

Russisk kunstner viser surreelle billeder i Galleri Korinth

Motiverne i Alexei Svetlovs billeder er ofte genkendelige - men med et særligt twist. Privatfoto

Korinth: "En surrealistisk, futuristisk og imaginær verden, med farver, der på én og samme tid er både skarpe og afgrænsede". Sådan præsenterer Galleri Korinth sin udstilling af malerier af Alexei Svetlov der i sine værker leger med kontraster og perspektiver i fantasifulde værker, som indeholder hans fascination og sans for detaljen.

Alexei Svetlov er født i Sankt Petersborg, Rusland, og har studeret på det russiske kunstakademi "Imperial Academy of Art’" i sin fødeby. I dag bor han i Stockholm.

Annonce
Alexei Svetlov kom på billedeskole i Rusland allerede som femårig, I dag bor han i Stockholm. Privatfoto

Humor sniger sig ind

Kunstneren er døv, hvilket ikke har været et handicap for hans kunst, tværtimod har den udviklet sig i ejendommelige retninger, der gør oplevelsen af hans værker til noget særligt.

Til udstillingen har Alexei Svetlov udvalgt værker med ret så forskellige motiver - fra mere pompøse bygningsværker og små badehuse til erotiske scener. Motiver og lokaliteter tillader ofte en vis genkendelighed, men vinklingen udfordres ofte med en humoristisk tilgang.

Alle er velkomne til fernisering lørdag 17. august kl. 14, hvor der er gratis entré, oplyser Galleri Korinth. Herefter vil udstillingen kunne ses frem til 15. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce