Annonce
Kerteminde

Rune udlover gratis øl til kunderne i sit nye værtshus: Han mangler bare lige en forpagter

Facaden er malet sort, og der er kommet et nyt navn over døren i Vestergade, hvor Den Røde Pimpernel i flere generationer var et populært mødested. Arkivfoto: Helle Kryger
Jagten er intensiveret på den helt rigtige forpagter, så Bodega Stuen endelig kan vise de nyrenoverede lokaler frem.

KERTEMINDE: Udskudt, udskudt og udskudt.

Tålmodigheden har været sat på prøve hos de tørstige kerteminder, der ser frem til at besøge den nye satsning Bodega Stuen, der er opstået i lokalerne i Vestergade, hvor Den Røde Pimpernel i mange år var en populær beværtning.

En totalrenovering begyndte i sommeren 2020, hvorefter corona og manglen på den helt rigtige forpagter har været skyld i, at de første kolde øl endnu ikke har været langet over disken.

Annonce

Stedet er overtaget af den farverige iværksætter Rune Tolstrup, der i øjeblikket er sygemeldt, men som fortæller til avisen, at det eneste der mangler, for at Bodega Stuen åbner, er den rigtige forpagter.

Sådan en forsøges der nu at finde via et Facebook-opslag, som udløser en gratis øl på åbningsdagen til alle dem, der har delt det.

- Interessen har været der, men på grund af usikkerhederne i forbindelse med corona og menneskerne ikke har haft noget at forholde sig til i forhold til, hvad fremtiden vil tillade i næste uge og om en måned, siger Rune Tolstrup.

En med krummer i

Stedet er blevet renoveret fra gulv til loft og indeholder ud over et værtshus med selvskabslokaler og en scene samt en ekstra bar også en selvstændig spillehal.


Vi håber at finde en, der har lidt erfaring og lidt krummer i sig, som vi siger.

Rune Tolstrup


Desuden er stedet også blevet udstyret med nye fjernsyn, der kan vise sport, bordfodbold, boksebold, billiardbord, dartbaner og en jukeboks.

- Vi håber at finde en, der har lidt erfaring og lidt krummer i sig, som vi siger.

- Jeg vil appellere til, at folk støtter op og deler opslaget, så vi finder den rigtig kandidat, og jeg er ikke i tvivl om, at den rigtige kandidat findes derude. Vedkommende skal bare vide, at der er bygget sådan et lækkert sted, siger Rune Tolstrup.

Når der ingen coronabegrænsninger er, har Bodega Stuen fem-bevilling på adressen. Og selv med coronarestriktioner, vil der kunne lukkes 120 gæster ind grundet stedets størrelse. Lejen starter ved 20.000 kroner om måneden, oplyser Rune Tolstrup.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce