Annonce
Albaniserien

Runden der gik i Fynsserien: 14. spillerunde

"Den direkte vej i Danmarksserien" er præcis, hvad der spilles om i Fynsserien. Her eksemplificeret af Marstal/Rise i 2016. Foto: Roland Petersen
Et væld af tætte kampe der udmøntede sig i 5 hjemmesejre, var blandt overskrifterne i den forgangne runde i Fynsserien, hvor topholdet og traditionsklubben, B 1909, for første gang i sæsonen var oversidder. En situation der betød, at de glippede muligheden for at stjæle førstepladsen fra lokalrivalerne, B1913.
Annonce

FODBOLD: 14. spillerunde i indeværende sæson af Fynsserien er et overstået kapitel. I en række, hvor hvert hold skal spille 28 kampe, vil det som udgangspunkt betyde, at man er halvvejs gennem sæsonen. En situation med en oversidder hver runde betyder dog, at det eneste hold der hidtil har spillet 14 kampe, er bundholdet Flemløse/Haarby. Det vestfynske hold ser dog ud til at være det hold der har mest brug for kampe i hånden, da afstanden til redning over stregen bliver større og større.

Rundens resultater

SSV Højfyn - Allesø GF 3-1

Kerteminde BK - Flemløse/Haarby 3-0

B1913 - Fjordager IF 1-1

S.f.B - Bogense G&IF 4-3

Krarup Espe Fodbold - Dalum IF 1-2

Aarup BK - Morud IF 3-2

Marstal/Rise - Tarup-Paarup IF 2-1

Annonce

Lørdag:

Weekenden blev sparket i gang lørdag eftermiddag, hvor SSV Højfyn bød Allesø GF indenfor til den første af fem hjemmebanesejre i denne runde. 3-1 blev resultatet i en kamp der handlede om én ting. At komme over nedrykningsstregen. Med sejren placerer mandskabet fra Vissenbjerg sig på en 9. plads, mens Allesø GF må acceptere, at de ligger lige under stregen på 11. pladsen.

Samtidig var Kerteminde BK vært for rundens største sejr, da de i lørdagens klassiske efterårsvejr bankede prygleknappen, Flemløse/Haarby med 3-0. To scoringer fra Kristoffer Kryger Schmidt i første halvleg lagde grundlaget for sejren, der sender holdet fra solskinsbyen op på rækkens 6. plads.

Lørdagens sidste kamp bød på rundens måske største overraskelse. Suveræne B1913 tog imod Fjordager IF fra den nederste halvdel af tabellen, men en sen scoring på straffespark og et rødt kort til erfarne Frank Rust Nielsen betød, at Fjordager stjal et point med hjem fra Campus Road. Fjordager endte dermed B1913’s sejrsstime på 7 kampe.

Annonce

Søndag:

Søndag blev banket i gang med rundens mest målrige og underholdende opgør. På hjemmebanen i Svendborg hev S.f.B. sejren i hus mod Bogense G&IF, der på trods af to sene scoringer ikke kunne nå at fuldføre comebacket. 4-3 lød sejren på i en kamp, hvor hjemmeholdets Svenne Myrthu Andersen kunne notere sig for et hattrick og titlen som kampens spiller. Med sejren rykker svendborgenserne op på fjerdepladsen med mulighed for både at overhale B 1909 og Dalum IF, der har spillet en kamp mere.

Rundens eneste udebanesejr fandt sted samtidig hos Krarup Espe Fodbold, hvor førnævnte Dalum IF kunne tage hjem fra med 1-2 sejr. En scoring af Tobias Andreasen i 75. minut var ikke noget hjemmeholdet kunne svare tilbage på, og de holder dermed fast i toppen af rækken.

Rundens sidste to kampe bød på to hjemmesejre, da Aarup BK fik en sjælden men meget vigtig sejr på 3-2 over Morud IF i rundens helt store bundopgør, mens Marstal/Rise skød sig op i top fem med en 2-1 sejr over Tarup-Paarup IF. I begge tilfælde var sejrsherrene nede undervejs i kampen. Aarup BK formåede at vende et truende 0-2 nederlag til en 3-2 sejr med det matchvindende mål i 87. minut, mens Marstal/Rise var nede 0-1, men vandt kampen 2-1.

Se sidste uges rundegennemgang her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce