Annonce
Albaniserien

Runden der gik: 12. spillerunde

"Den direkte vej i Danmarksserien" er præcis, hvad der spilles om i Fynsserien. Her eksemplificeret af Marstal/Rise i 2016. Foto: Roland Petersen
En, efter rækkens standard, målfattig runde bød på mange tætte kampe, og for første gang i mange runder var der ingen udskiftning på oprykningspladsen.

12. spillerunde i denne sæsons Fynsserie er nu klar til at blive skrevet i historiebøgerne. Mandagen bruges derfor bedst til at læse det første udkast til førnævnte historiebog, og ikke mindst reflektere over resultaterne, der for en sjælden gang skyld ikke bød på mange mål.

Annonce

Rundens resultater

Marstal/Rise - Flemløse/Haarby 1-1

Bogense G&IF - Dalum IF 1-2

Krarup Espe Fodbold - Fjordager IF 2-1

S.f.B. - Morud IF 4-2

B 1909 - Kerteminde BK 1-0

Aarup BK - Tarup-Paarup IF 2-2

B1913 - Allesø GF 2-0

Sidste rundes vinder af bedste hold: Allesø GF (37%)

Lørdag:

Vi begynder rundegennemgangen på Ærø, hvor øens juvel, Marstal/Rise, havde besøg af Flemløse/Haarby i lørdagens første kamp. 1-1 endte opgøret, der mest af alt må betegnes som en lidt tam affære, hvor hjemmeholdet havde svært ved at bryde igennem bundholdets forsvar. Heldigvis for dem, så var tilfældet det samme i den anden ende af banen.

Rundens eneste udesejr fandt sted langt derfra. Bogense G&IF, der ellers har været inde i en god stime, der har set dem bevæge sig op gennem tabellen, tog imod oprykningsoutsiderne, Dalum IF, der efter et par sløje uger kom tilbage på sporet med en 1-2 sejr. En sen reducering fra hjemmeholdets Emil Rosenkrans Nielsen var ikke nok til at spolere sejrsfesten for Dalum IF, der med sejren holder fast i rækkens tredjeplads.

I Espe Hallen var et meget svingende Fjordagermandskab også ved at få tre udebanepoint. Et godt comeback i anden halvleg betød dog, at hjemmeholdet, Krarup Espe Fodbold, fik en 2-1 sejr. Kampens mest iøjnefaldende hændelse skete i overtiden, hvor Fjordagers Lasse Søndergaard fik sin anden advarsel og måtte hoppe i bad lidt før sine holdkammerater. Det er kun sjette gang i denne sæson det skete, hvor det mest bemærkelsesværdige var at tre af de seks røde kort blev uddelt i første spillerunde. En bedrift der dog blev gentaget i denne runde.

Rundens med afstand mest målrige kamp fandt sted i Svendborg, hvor S.f.B. uddelte øretæver til Morud IF. 4-2 blev slutresultatet, hvor især første halvleg var en spændende affære med fem scoringer. På Scoringstavlen blev Bekir Demirovic forskellen, da han med to scoringer i første halvleg var med til at sikre tre vigtige point, der fortsat holder svendborgenserne inde i kampen om oprykning.

Lørdagen blev rundet af på Gillestedvej, hvor B 1909 atter engang hev en sejr ud af ærmet. Denne lørdag krævede det dog mere hårdt arbejde end det vanlige trylleri, da de skulle helt frem til 88. minut, før de endelig fik placeret bolden i netmaskerne. Burana Saenkham blev dagens magiker med kampens enlige scoring, der betød, at B 1909 slog Kerteminde BK 1-0. En sjælden målfattig affære for 9’erne, der ellers har scoret 42 mål i deres øvrige 11 kampe.

Søndag:

Hele fem lørdagskampe betød, at der kun var to styks på programmet søndag. I Aarup fik hjemmeholdet for en sjælden gang point, da det blev 2-2 mod Tarup-Paarup, der nu er ubesejret i syv kampe. Det ene point burde måske have været vekslet til tre, da de spillede den sidste del af kampen med to mand i overtal, efter at både Mads Holm Hansen og Sebastian Nielsen fik marchordre i en dramatisk affære. Med det ene point forbliver Aarup BK på rækkens sidsteplads.

Andetsteds, både fysisk og tabelmæssigt, fik rækkens tophold, B1913, endnu en sejr - denne gang på 2-0 over Allesø GF. Klubbens to nyindkøb før sæsonen, Nicklas Stokholm og Frank Rust Nielsen, leverede kampens scoringer og sikrede, at den fynske traditionsklub fortsat indtager Fynsseriens enlige oprykningsplads. Endda med tre kampe i hånden til, hvad der ligner den største udfordrer, B 1909.

Se sidste uges rundegennemgang her

 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce