Annonce
Albaniserien

Runden der gik: 11. spillerunde

"Den direkte vej i Danmarksserien" er præcis, hvad der spilles om i Fynsserien. Her eksemplificeret af Marstal/Rise i 2016. Foto: Roland Petersen
En weekend, der startede i Allesø lørdag eftermiddag og sluttede i Kerteminde et døgn senere, bød traditionen tro på mange mål, masser af favoritsejre og en ny etter i rækken.
Annonce

11. spillerunde i denne sæsons Fynsserie er nu et overstået kapitel, og mandagen bruges bedst til at reflektere over weekendens resultater, hvor der for tredje weekend i træk kom nyt førerhold, og hvor hele 32 mål blev scoret i de 7 kampe.

Rundens resultater

Allesø GF - Aarup BK 5-0

Flemløse/Haarby - B1913 0-1

Dalum IF - B 1909 1-2

Fjordager IF - S.f.B 3-4

Tarup-Paarup IF - Krarup Espe Fodbold 1-1

Morud IF - Bogense G&IF 4-5

Kerteminde BK - SSV Højfyn 3-2

Sidste rundes vinder af bedste hold: B 1909 (34%)

Annonce

Lørdag:

For anden weekend i træk blev runden afholdt på et døgns tid med start lørdag kl. 15:00. I sidste weekend var det i Aarup, at runden blev skudt i gang, mens de i denne weekend fik lov at være gæster hos Allesø GF i rundeåbneren. Det blev dog en kamp, som udeholdet mest af alt vil glemme så hurtigt som muligt, da de blev sendt hjem med en 5-0 afklapsning i bagagen. Sejren kom i hus på blandt andet et hattrick af Andreas Krogh Carlsen, der med rette må siges at være kampens spiller.

Andetsteds fik B1913 deres femte sejr i træk efter en 0-1 sejr på udebane over Flemløse/Haarby i en kamp der nemt kunne være endt med et meget større nederlag til bundholdet. Kampens måske største historie var, at spidsangriberen og topscorer i B1913, Nicklas Stokholm, startede på bænken. Flemløse/Haarby erellers en af Stokholms tidligere klubber, og et opgør, han inden sæsonstart havde set meget frem til, hvor han udtalte følgende:

- Det er en lidt speciel følelse, men jeg tror, når vi først kommer i gang, og der fløjtes op, så er jeg fuldt fokuseret på, at vi skal vinde. Så er der ikke noget der hedder venner de næste 90 min.

Også rivalerne fra B 1909 fortsatte med at høste point. Med en hårdt tilkæmpet 1-2 sejr på udebane mod Dalum IF fik nierne deres niende sejr i 11 forsøg i denne sæson, og var samtidig med til at skubbe Dalum IF ned fra førstepladsen. En placering der i stedet er blevet overtaget af B1913 med nierne på placeringen lige under.

En begivenhedsrig lørdag sluttede i Fjordager, hvor dagens tredje udesejr blev en realitet. S.f.B fik bolden sparket i kassen fire gange, og lukkede kun tre ind i den anden ende, hvilket betød, at de kunne tage tilbage til Svendborg med en 3-4 sejr. Fire forskellige målscorere vidner om en holdindsats af de store, og et hold der absolut har noget at byde på i denne sæson.

Annonce

Søndag:

Søndagen startede med rundens eneste remis, da Tarup-Paarup IF, efter 4 flotte sejre i træk, måtte nøjes med 1-1 mod bundholdet Krarup Espe Fodbold. Kampens højdepunkter lod vente på sig, og de to scoringer kom først i kampens sidste 10 minutter. Selvom favoritterne kom foran, så var det ifølge træner Jesper Andersen fair, at Krarup Espe fik udlignet til sidst.

Anderledes målrigt var det derimod i Morud, hvor Bogense G&IF var på besøg. Ni scoringer der fordelte sig 4-5 betød, at Bogense G&IF fik deres femte sejr i de sidste seks kampe. Kampen bølgede meget frem og tilbage, og startede med to hurtige scoringer til hjemmeholdet, inden Bogense scorede fem i træk. Med to hurtigere scoringer til slut var Morud IF ved at skabe det store comeback, men det endte med at udeblive. De må derfor acceptere, at de bliver under stregen, mens Bogense G&IF bevæger sig længere og længere op i rækken.

Runden sluttede i Kerteminde, hvor hjemmeholdet lige præcis leverede et stærkt comeback. Modstanderne fra SSV Højfyn blev sendt hjem med et 3-2 nederlag efter en stærk anden halvleg, hvor 0-2 blev vendt til 3-2, blandt andet på to scoringer i overtiden. Stor nedtur for SSV Højfyn, mens det uden tvivl giver Kerteminde BK en tro på, at de kan kravle længere op i tabellen end den sjetteplads, de befinder sig på nu.

Se sidste uges rundegennemgang her

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce