Annonce
Albaniserien

Runden der gik: 10. spillerunde

"Den direkte vej i Danmarksserien" er præcis, hvad der spilles om i Fynsserien. Her eksemplificeret af Marstal/Rise i 2016. Foto: Roland Petersen
En weekend der startede i Aarup lørdag eftermiddag og sluttede i Marstal et døgn senere bød traditionen tro på mange mål, et vigtigt bundopgør og en ny etter i rækken.
Annonce

10. spillerunde i denne sæsons Fynsserie er nu et overstået kapitel, og mandagen bruges bedst til at reflektere over weekendens resultater der for anden weekend i træk har betydet et nyt hold på oprykningspladsen.

Annonce

Lørdag:

Runden startede for en gang skyld ikke torsdag eller fredag, men lørdag eftermiddag i Aarup. Her bød værterne fra Aarup BK indenfor til en vaskeægte bundgyser mod Flemløse/Haarby. En kamp, hvor begge hold havde meget brug for de tre point, endte med en sejr til udeholdet, Flemløse/Haarby, efter en sen scoring fra Oliver Storm Østergaard. Med de tre point rykker det vestfynske mandskab forbi Aarup BK i tabellen, der dermed bliver ny prygleknap.

Andetsteds fortsatte B 1909 med at score mål, som var det en venskabskamp i FIFA 20. 4-0 endte kampen mod SSV Højfyn. Sæsonens to første scoringer fra Burana Saenkham lagde grundlaget for sejren, der er den 8. i 10 kampe for de blå. I de 10 kampe er blevet til 40 scoringer, hvilket er næsten dobbelt så meget som det næstmest scorende hold i rækken, Bogense G&IF, der er noteret for 23 scoringer.

Lørdagen blev rundet af i Svendborg, hvor S.f.B tog imod Tarup-Paarup. Det endte med en 0-1 sejr til udeholdet, der langsomt, men sikkert, er begyndt at bevæge sig op i tabellen. Lørdagens sejr var således den fjerde i træk for klubben der sidste efterår producerede 6 landsholdsspillere. Det er en stime, man ikke kan udelukke, fortsætter næste weekend, hvor de tager imod Krarup Espe Fodbold, der ligger under stregen.

Annonce

Søndag:

Netop Krarup Espe Fodbold var med til at sætte søndagen i gang, da de var værter for Allesø GF i endnu et bundopgør. Et vaskeægte hattrick i de sidste 20 minutter af Nicolai Grønborg betød at Allesø GF vandt kampen om at komme over stregen. En streg, som de i den grad ønsker at komme længere væk fra i næste uge, når de byder bundproppen Aarup BK op til dans.

Bogense G&IF fik også en tiltrængt sejr, da det blev 3-0 hjemme mod Fjordager IF. Bogense, der sidste sæson sluttede på andenpladsen i Fynsserien, og før sæsonen var anset som oprykningskandidat, har haft en sløj start på året, men med søndagens sejr hopper de endelig over nedrykningsstregen.

I starten af artiklen blev der teaset om et nyt tophold i tabellen. Det blev endnu engang Dalum IF, der efter to nederlag i træk tog førstepladsen tilbage fra B1913, som var oversidder i denne runde. 4-2 vandt de over Morud IF og fortsatte med at være gavmilde i forsvaret og effektive i angrebet. I 9 kampe har de scoret 22 mål og lukket 17 ind, hvilket er et højt tal for en oprykningskandidat.

Runden sluttede i Marstal, hvor Marstal/Rise fik 2-2 hjemme mod Kerteminde BK. Hjemmeholdet der for nogle uger siden var tæt på pokalsensationen mod AGF har haft det svært i Fynsserien de sidste 3 kampe, hvor det ikke er blevet til sejr, og har måske godt af den pause, de får som oversidder i næste runde, efter en måned med mange kampe.

Se sidste uges rundegennemgang her

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce