Annonce
112

Rumænsk cykeltyv med boltsaks blev pågrebet af borgere - han er tidligere udvist af Danmark

En 37-årig mand fra Rumænien kan se frem til endnu et møde med en dansk retssal, efter han tirsdag formiddag blev anholdt efter forsøg på at stjæle cykler ved Odense Banegård Center. Arkivfoto: Michael Bager.
En mand, som tidligere er blevet udvist af Danmark, havde tirsdag formiddag fundet vej til Odense, hvor han forsøgte at stjæle cykler.
Annonce

Odense: En 37-årig mand fra Rumænien bliver fremstillet i grundlovsforhør, efter han tirsdag formiddag blev anholdt foran Odense Banegård Center, hvor han ifølge politiet havde forsøgt at gøre sig til cykeltyv.

Fyns Politi sender i et tweet en tak til de årvågne borgere, som pågreb manden, da han, udstyret med en boltsaks, forsøgte at klippe låse over på cykler, som holdt parkeret ved banegården. Borgerne var i stand til at tilbageholde manden, indtil politiet nåede frem og kunne anholde ham.

Da betjentene fik hans id, stod det klart, at det ikke er første gang, han har været i kontakt med ordensmagten i Danmark. Manden er ifølge Fyns Politi tidligere blevet dømt for cykeltyverier, og han er idømt seks års indrejseforbud i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce