Annonce
Fyn

Rumænere sigtet for tyveri af en bunke katalysatorer

Fire rumænske mænd bliver sigtet for tyveri og hæleri af 15 katalysatorer fra en bilforhandler i Odense natten til lørdag. Arkivfoto: Michael Bager
Fire mænd anholdt i bil tæt på bilforretning på Krumtappen i Odense natten til lørdag

Fire rumænske mænd har tilbragt natten til lørdag og en god bid af lørdag formiddag på politigården i Odense, fordi politiet mener, de er indblandet i et omfattende tyveri hos en bilforhandler på Krumtappen i Odense.

Bilforhandlerens alarm gik klokken 01.25, men det var ikke biler, tyvene gik målrettet efter. De havde øje for køretøjernes katalysatorer, som politiets hundepatrulje fandt en god stak af i mørket.

- Der var blevet afmonteret 15 katalysatorer, som var blevet placeret et stykke væk fra forretningen, formentlig med henblik på senere afhentning, siger vagtchefen ved Fyns Politi.

De fire rumænske mænd blev kort efter anholdt i en rumænsk indregistreret bil tæt på bilforretningen.

- Det er lidt tilfældigt, at bilen bliver stoppet - den har en mistænkelig adfærd, og vi synes, der er noget, der indikerer, at mændene i bilen har noget med tyveriet at gøre. Derfor bliver de anholdt og kørt til afhøring, og de vil blive sigtet for tyveri og hæleri, siger vagtchefen.

De 15 katalysatorer er leveret tilbage til bilforhandleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce