Annonce
Serie 1

Se de fire mål: Rudkøbing BK spillede uafgjort mod SUB Ullerslev

Rudkøbing BK gik fra banen med ét point i hjemmekampen mod SUB Ullerslev. Se målene i videoen.

Serie 1, pulje 1, Rudkøbing BK-SUB Ullerslev 2-2 (0-0).

Søndagens kamp mod SUB Ullerslev resulterede i et point for Rudkøbing BK. Hjemmekampen endte 2-2. Det uafgjorte resultat var det første i sæsonen for Rudkøbing BK i Serie 1, pulje 1.

Rudkøbing BKs mål blev scoret af Anders Eis (57) og Jacob Lund (64). Efter hjemmekampen ligger Rudkøbing BK nummer fem med syv point og en samlet målscore på 16-12 efter fem spillede kampe ud af 26. SUB Ullerslev ligger nummer tre med 11 point og en samlet målscore på 15-9.

SUB Ullerslevs Tobias Weiskvist (14) og Rudkøbing BKs Oliver Aalund (43) fik begge gule kort.

Se målene fra kampen øverst.

Annonce

Rudkøbing BKs træner har følgende kommentar: - Det er meget unge spillere, som lige har indkasseret to nederlag, så for os var det vigtigste, at komme tilbage på sporet, og det synes jeg lykkedes, for meget af kampen bliver på vores præmisser. Spillerne har tydeligvis en god indstilling, og vi er tilfredse med det ene point, sagde Kurt Hansen, Rudkøbings træner.

Fra SUB Ullerslevs træner lyder det: - Jeg er meget skuffet, for jeg synes, at vi i store dele af kampen spiller for langsomt, men alligevel tilspiller vi os mange chancer, og flere af dem skulle være omsat. Retfærdigvis skal det også med, at Rudkøbings målmand tager et par afslutninger, som vi havde set inde, var ordene fra udeholdets træner, Dennis Juhl Krogshede.

Rudkøbing BKs næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 15:00 på udebane mod Tårup IF, der ligger nummer ni i rækken med seks point. SUB Ullerslev skal også på banen lørdag den 14. september, men allerede kl. 13:30. Det sker på hjemmebane mod Årslev BK, der ligger nummer ti i rækken med seks point.

Se målene fra kampen øverst.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Nyborg

75-årig giver et nap med i børnehaven

Leder For abonnenter

Rygeforbud på boldbaner: Hvorfor er S, V og K så vattede?

Hvis man vil nå et bestemt mål, skal man nødvendigvis lægge konkrete planer for, hvordan man kommer derhen. Ellers når man ikke frem. Derfor gør Odenses radikale rådmand, Susanne Crawley Larsen, ret i at ærgre sig over, at et politisk flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative i kommunens økonomiudvalg i sidste uge nedstemte et forslag om at indføre et rygeforbud på kommunens boldbaner. For det er, som Crawley Larsen påpegede, uambitiøst at stemme forslaget ned: ”Og det flugter meget dårligt med, at vi har vedtaget den mest ambitiøse rygepolitik, hvor vi i 2025 skal have den første røgfri generation. Det kan blive svært at nå, når vi er så fodslæbende”, som hun sagde til avisen. Kommunen har en politisk vision om at få en røgfri generation i 2025 og et helt røgfrit Odense i 2030. Det er meget ambitiøse mål – ja, ligefrem overambitiøse, hvis man spørger den konservative rådmand Søren Windell. Det er imidlertid et faktum, at man er nødt til at tage meget ambitiøse initiativer, hvis man vil gøre sig håb om at indfri meget ambitiøse mål. Derfor var forslaget om tobaksfri boldbaner og et røgfrit Odense Stadion på sin plads. Og derfor var det indlysende, at Susanne Crawley Larsen i sidste uge meddelte, at hun vil fortsætte kampen mod rygningen. ”Man kommer til at høre fra mig igen”, sagde hun – og det kan man så, alt efter temperament, tage som en trussel eller et løfte. Sikkert og vist er det, at også Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og resten af byrådet er nødt til at forholde sig til den ambitiøse – eller overambitiøse – rygemålsætning. For hvis man virkelig vil gøre Odense til en røgfri by om blot 10 år, skal man stoppe med at sniksnakke og i stedet handle. For man er nødt til at tage langt mere omfattende initiativer end blot at foreslå et banalt rygeforbud på en boldbane. Og man er nødt til at opgive den vattede holdning, som de tre store partier i byrådet har lagt for dagen i denne sag. Sagen er, at Odense ikke bliver røgfri af sig selv. Og derfor må politikerne udvise mere mod, end de tre store partier i Odenses økonomiudvalg har gjort.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];