Annonce
Rejser

Rudbecks opskrift: Bakskuld som smørrebrød

Bakskuld er en vestjysk specialitet, som man også kan smage hos Rudbecks. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Bakskuld er en vestjysk specialitet, der består af tørret, røget og saltet ising. Man ser den ofte som en hel fladfisk, hvor man selv skal pille ben og fisk fra hinanden. Men hos Rudbecks serveres den som smørstegte fileter på rugbrød.

Til et stykke smørrebrød:

1 bakskuld

1 skive godt rugbrød

Friske grønne salatblade

Købt eller hjemmerørt remoulade

Pynt: Syltede agurker, tynde, rå skiver rødløg og æbler, grønne urter efter smag.

Fileter bakskuld og steg dem i smør på panden, til de er varme. Placer rugbrød på tallerkenen og læg de grønne blade oven på rugbrødet. Læg bakskuld på salatbladene og top med en god klat remoulade og pynt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Ali gik hjem fredag aften: Hans venner kørte sig i døden på Østerbro

Nyborg

Hvor er den økonomiske moral?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

OB

OB's vilde plan: Et helt nyt stadion i centrum af Odense

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce