Annonce
Indland

RSS på FAA

Nu kan du få nyhederne fra faa.dk leveret løbende - direkte til din RSS-læser på computer eller mobil - eller følge os på Twitter

FAA: Nyheds-afhængige læsere kan nu få sprøjtet de seneste faa.dk historier direkte ind i deres computer eller mobiltelefon.

Teknikken hedder RSS, og kræver en speciel læser, der med faste mellemrum afsøger internettet for de hjemmesider, brugeren gerne vil tappe nyhederne fra.

På faa.dk kan du vælge at abonnere på alt, hvad der kommer på siden - eller vælge frit fra menukortet mellem dine ynglings-redaktioner.

Du kan også følge os på http://www.twitter.com/faadk_all

Annonce

RSS-feeds fra faa.dk

De vigtigste historier på faa.dk
http://www.faa.dk/modules/fsArticle/rss.php?source=3

Hele faa.dk incl. Ritzautelegrammer
http://www.faa.dk/rss.xml

Forsiden
feed://www.faa.dk/rss/forside

Fyn og Øer
feed://www.faa.dk/rss/fynoer

Svendborg
http://www.faa.dk/rss/svendborg

Langeland
http://www.faa.dk/rss/langeland

Faaborg-Midtfyn
http://www.faa.dk/rss/faaborgmidtfyn

Ærø
http://www.faa.dk/rss/aro

Navne
http://www.faa.dk/rss/navne

Kultur
http://www.faa.dk/rss/kultur

Sport
http://www.faa.dk/rss/sport

Ung
http://www.faa.dk/rss/ung

Natur
http://www.faa.dk/rss/natur

Motor
http://www.faa.dk/rss/motor

Bo Godt
http://www.faa.dk/rss/bogodt

Go' Weekend
http://www.faa.dk/rss/weekend

Sydfyn Til Søs
http://www.faa.dk/rss/tilhavs

Ud med Snøren
http://www.faa.dk/rss/fisk

Fotografens Fif
http://www.faa.dk/rss/fif

Mad og vin
http://www.faa.dk/rss/madogvin

Leder
http://www.faa.dk/rss/leder

Multimedie
http://www.faa.dk/rss/multimedie

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];