Annonce
Middelfart

Royalt visit i Middelfart: Sådan kan du følge Kronprinsessens besøg til Lillebæltsbroens jubilæum

Kronprinsesse Mary indvier Bridgewalking i 2015
Når Kronprinsessen onsdag den 21. oktober besøger Middelfart, er der mulighed for at følge besøget, selvom corona-situationen betyder, at der skal holdes afstand.
Annonce

Middelfart: Onsdag eftermiddag besøger Kronprinsesse Mary Middelfart som kulminationen på fejringen af Den Nye Lillebæltsbros 50 års jubilæum.

Kronprinsessen ankommer klokken 16.15 til Gl. Havn. Herfra sejler hun med Aventura langs havnefronten hele vejen til Kulturøen, inden der sejles ud mod Lillebæltsbroen. Efter broen er rundet, sejler skibet til Snoghøj, hvor Kronprinsessen går i land i Snoghøj og kører i veteranbil over Lillebæltsbroen.

Fra havnen i Middelfart vil man ligeledes kunne følge med, når en redningshelikopter fra Forsvaret og to F16-fly overflyver Lillebæltsbroen, mens Kronprinsessen er på Lillebælt. Redningshelikopteren vil flyve over klokken 16.40 og de to F16-fly følger klokken 16.45, hvis vejret tillader det.

Annonce

Hold afstand

Den bedste mulighed for en sikker deltagelse er at tage opstilling med god afstand langs havnefronten. Herfra kan man se Kronprinsessen og vinke, når hun sejler forbi. Aventura forventes at sejle forbi havnefronten i tidsrummet omkring 16.30.

Middelfart Kommune opfordrer til, at man følger Kronprinsessens besøg på en ansvarlig og sikker måde, og at man fordeler sig, hvis man deltager.

Fyns Politi vil være til stede i området og sikre, at tingene foregår korrekt. Rent praktisk er der parkeringsforbud på Gl. Havn onsdag i tidsrummet 12-18.

Fyens Stiftstidende og Fredericia Dagblad dækker ligeledes besøget, hvis man foretrækker at følge med hjemmefra.

På dagen er der også en række andre ting, man kan opleve. I Middelfartsalen på KulturØen er der fra tirsdag den 20. oktober til og med lørdag den 24. oktober fotoudstilling ved navn 'Brobilleder'. Udstillingen består af 50 fotografier af Den nye Lillebæltsbro, som er taget og indsendt af i alt 15 lokale fotografer. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid, når Middelfartsalen ikke er booket til andre aktiviteter.

På Middelfart Museum er der for tiden en særudstilling om tilblivelsen om Den Ny Lillebæltsbro, som også er for børn. Der er gratis adgang til udstillingen på jubilæumsdagen onsdag den 21. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

OB

OB rejste sig fra asken efter mandfolke-indsats

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce