Annonce
Sport

Roskilde brugte ulovlige spillere

Roskildes oprykning til 1. division kan være på vej mod problemer, efter klubben har brugt to ulovlige spillere i to kampe.

Annonce

Anja Andersens håndboldprojekt i Roskilde synes godt på vej mod nye problemer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Roskilde nemlig gjort brug af to ulovlige spillere i kampene mod FIF II og Albertslund, og det kan spænde ben for den livsvigtige oprykning til 1. division.

Hverken Sandra Folden eller Andjela Rajovic havde de nødvendige tillægsaftaler, da de to Slagelse-lejesvende løb på banen for Roskilde.

- Vi troede, at alt var i orden og var ikke opmærksomme på problemet, selv om vi var ved DHF med alle papirer, siger daglig leder af Roskilde Håndbold, Flemming Andersen, til Ekstra Bladet og håber nu på, at klubben slipper med en løftet pegefinger fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Forbundsdirektør Hans-Christian Jacobsen forventer en afklaring senere tirsdag eller måske onsdag, oplyser han til TV2 Sporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce