Annonce
Sport

Rosenborg-træner: Skadet Bendtner kan misse to-tre uger

Nicklas Bendtner har spillet i Rosenborg siden marts 2017.

En skade i baglåret kan ifølge Rosenborg-træner Rini Coolen holde Nicklas Bendtner ude af kamp i flere uger.

Skaden i baglåret, som Nicklas Bendtner har døjet med i et stykke tid, kan holde den danske angriber ude af Rosenborgs træninger og kampe i flere uger.

Det siger den norske klubs træner, Rini Coolen, til lokalmediet Adresseavisen ifølge BT.

- Jeg tror, at Nicklas vil være tilbage i træning med resten af holdet om to til tre uger. Det kan tage længere tid, men det kan også gå hurtigere. Det ved vi mere om i løbet af de næste dage, siger Coolen ifølge BT.

Ifølge den hollandske træner er Bendtner dog helt sikkert ikke med, når Rosenborg i weekenden møder Vålerenga i den norske Eliteserie, ligesom den 30-årige dansker heller ikke bliver klar til holdets kamp i Europa League i næste uge mod Shkëndija.

Nicklas Bendtner tog i sidste uge til Danmark for at få behandling for skaden.

Det var i forbindelse med den tur, at angriberen natten til søndag blev anholdt efter en voldsepisode med en taxachauffør. Han er nu ifølge flere medier sigtet for den såkaldt milde voldsparagraf, 244.

Tirsdag meddelte Rosenborg, at Nicklas Bendtner indtil videre får lov til at fortsætte i klubben.

På et pressemøde afviste klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, at kommentere sagens eventuelt videre konsekvenser, mens sagen bliver behandlet af dansk politi.

- Vi har ikke vurderet, hvad vi gør, hvis Nicklas bliver dømt for vold. Så må vi vurdere situationen igen, sagde Tove Moe Dyrhaug tirsdag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce