Annonce
Debat

Engang imellem gør de faktisk noget fornuftigt, de socialister

Læserbrev: Ros skal man have, hvis man har fortjent det, sagde min gamle bagermesterfar. Så det hørte til sjældenheder, at bagersønnen fik ros af den gamle bagermester. Men ros var nu heller ikke noget, man ruttede med derovre i det vestjyske.

Dagens ros går til Brian Dybro fra Socialistisk Folkeparti.


Annonce

På mange måder ville det nok være mest fornuftigt at sætte en tændstik til lortet og starte forfra.


Ja, tro det eller lad være, men engang imellem gør de faktisk noget fornuftigt, de socialister. Hr. Dybro er rådmand for beskæftigelsesområdet i Odense. Han har netop ansøgt om at Odense bliver frikommune på beskæftigelsesområdet. Beskæftigelsesområdet er ekstremt lovtungt. Det samlede lovgivningskompleks fylder omkring 30.000 sider. Mange af disse sider spænder næsten ben for hinanden. På mange måder ville det nok være mest fornuftigt at sætte en tændstik til lortet og starte forfra.

Det er netop det, man får mulighed for, hvis man er frikommune.

Man kan gøre det, der giver mening, frem for det der står i tosset lovgivning lavet af virkelighedsfjerne DJØF’ere i Kjøwenhavn.

Jeg var som managementkonsulent ansvarlighed for den til dato største kortlægning af ressourceforbruget på beskæftigelsesområdet. Stort set alle landets kommuner var med. På nær Odense og nogle få andre kommuner, hvor det også sejler på beskæftigelsesområdet.

Ud over kortlægningen af ressourceforbruget påpegede vi en lang række håndtag, der kan skrues på, hvis man vil lave god beskæftigelsespolitik. Den viden har jeg tidligere rejst landet tyndt med og solgt i dyre domme til en lang række kommuner. Jeg tilbyder at stille min viden gratis til rådighed for Odense Kommune. Giver du en kop kaffe Brian Dybro?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce