Annonce
Nyborg

Ros - masser af ros

Kim Møller-Elshøj tjekker på åbningsdagen et af de store whiskyfade. Han var begejstret for den store interesse for Nyborg Destilleri, som førstedagens store ryk-ind af gæster vidner om. Foto: Tim Kildeborg Jensen

Gæsterne til åbningen af Nyborg Destilleri var begejstrede for det, de så.

Sækkepibemusik supplerer fint det med whisky-produktion. Foto: Tim Kildeborg Jensen

Nyborg: "Hvor er det flot!" "Hvor er det godt!"

Lykønskningerne stod som gæsterne i kø fra start, da nye Nyborg Destilleri lørdag bød til åbningsdag. Kim Møller-Elshøj og Nicolai Rømer, der er de to, der står i spidsen for destilleriet i det tidligere DSB-værksted, havde mere end travlt med at hilse på gæster og modtage ros for den nye virksomhed i de gamle lokaler.

I et superkort interviw gav de begge udtryk for begejstring for interessen.

- Så vi er oven ud tilfredse med tilstrømningen i dag. Helt fantastisk, sagde Kim Møller-Elshøj, mens folk trængtes i den brede dør mellem lageret med spiritusfade og rummet med det nærmest tårnhøje, kobberblanke destilleri-apparatur.

Nicolai Rømer supplerede på spørgsmålet om forhåndstinteressen for besøg og restaurnat, at der allerede på forhånd er gang i booking af prøvesmagninger, rundvisninger og også spisning i restauranten.

Mens selve destilleriet kan passe af tre personer, er resten af de omkring 20 tilknyttede ansat til at passe restaurant, butik og besøgscentret.

Restauranten har, fortalte Kim Møller-Elshøj, åben i dag, søndag, men med begrænset menu. Der er lukket mandag og tirsdag, men fra onsdag er der åbent med fuldt program i restaurant og køkken.

Nyborg Destilleri er også butikken, hvor kunder kan forsyne sig med destilleriets produkter, der foruden whisky også omfatter rom, gin og vodka.

Destilleriet holder åbent fra klokken 11, til restauranten lukker ved 22-tiden. Og i samme tidsrum er der også åbent i butikken.

Foto: Tim Kildeborg Jensen
Væggene er prydet af mange fotostater med billeder fra dengang, destilleriets bygninger var DSBs værksted for godsvogne og lokomotiver. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Fra destilleriets restaurant er der udsigt til de tidligere jernbanefærge-arealer. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Kim Møller-Elshøj, blender og storyteller på Nyborg Destilleri, byder velkommen ved åbningen af den virksomhed, der har været under forberedelse i omkring seks år. Foto: Tim Kildeborg Jensen. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Fremmødet til åbingen af Nyborg Destilleri var massivt. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen
Nyborg Destilleris hjerte med al det kobberskinnende produktionsudstyr. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce