Annonce
Sydfyn

Med blød hat og i florlette kjoler: Svendborgensere dansede romantisk tango i vandkanten

Det kræver høj koncentration at være tangodanser. Torsdag aften mødtes Tango Sydfyn i Christiansminde for at danse ved stranden. Dj Tango Romantico stod for musikken. Foto: Andrea Bisgaard
Med hvinende badegæster i baggrunden, dansede en gruppe dygtige tangodansere torsdag aften solen ned i Christiansminde.
Annonce

Svendborg: Mens badegæsterne stadig hoppede i bølgen den blå, snørede medlemmerne fra Tango Sydfyn torsdag aften danseskoene til en omgang tango på stranden i Christiansminde. Dj Tango Romantico - med det borgerlige navn Palle Petersen - havde taget sin pc og højtaler med, og han sørgede for blide argentiske tangorytmer på stranden hele aftenen.

- Det er fantastisk at danse under åben himmel. Man bliver i så godt humør af det, siger Kirsten Østergaard, der er tangolærer.


- Det er fantastisk at danse under åben himmel. Man bliver i så godt humør af det,

Kirsten Østergaard, tangolærer og medlem af Tango Sydfyn


Tango-arrangementet er en del af 5700 Summer-arrangementerne, men faktisk har Christiansminde i de sidste fire-fem år lagt sand til Tango Sydfyns udendørsarrangementer.

- Vi mødes i Christiansminde hver anden torsdag i hele sommerhalvåret. Til gengæld fik vi ikke danset ret meget i foråret på grund af coronaen. Vi savnede det, så vi endte med at mødes på Zoom, hvor vi dansede hjemme i stuerne, fortæller Kirsten Østergaard.

På grund af corona var det forbudt at skifte dansepartner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce