Annonce
Faaborg-Midtfyn

Roma Is lukker ned i Ringe og Faaborg

Til leje-skiltet er sat op i vinduet og dermed er hele underetagen i Tårnbygningen nu tom. Foto: René Johansen

Ringe: Indehaveren af is-butikken Roma Is i Jernbanegade i Ringe og Østergade i Faaborg, Walid Dalo, har for længst lukket ned for sæsonen, og der bliver nu tale om en permanent lukning begge steder.

Butikkerne åbner nemlig ikke igen, når sommeren nærmer sig, oplyser indehaveren af bygningerne, ejendomsinvestor Hans Jørgensen.

- Den åbner ikke igen. Så nu skal vi have gjort lokalerne rene og finde en ny lejere, forklarer Hans Jørgensen, som ikke er bekendt med årsagen til, at lejemålet er opsagt.

Walid Dalo drev Roma Is-butikker i Faaborg og Assens, og åbnede i Ringe i maj 2018 - i kølvandet på en del ballade. Indehaveren valgte nemlig at male facaden skriggrøn, hvilket ikke faldt i god jord hos folk i byen, lokalplanen eller indehaveren af bygningen, som krævede, at facaden fik den rette kulør. Det er dog stadig kun blevet til hvid maling.

Annonce
I Faaborg er der også sat udlejningsskilt på døren. Foto: Torsten Cilleborg

Bøder og hærværk

Både i 2018 og især i 2019 var Roma Is i fødevaremyndigheders søgelys og fik knap så glade smileyer - og en enkelt helt sur smiley, der resulterede i to bøder.

Det var til butikken i Faaborg - den ene for manglende ophængning af kontrolrapport. Udfaldet af kontrolbesøgene fik Ekstra Bladet til at kåre Walid Dalo som indehaveren af Danmarks ulækreste iskiosker.

Kort efter blev kiosken i Faaborg udsat for hærværk, da en rude blev smadret, og der blev hældt syre ud over isen. Siden fik han aldrig gang i forretningen igen.

Det har ikke været muligt at træffe indehaveren Walid Dalo for en kommentar.

I 2018 åbnede Roma Is i Ringe. Nu er det slut. Foto: René Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce