Annonce
Odense

Rollespilsbutik flytter og udvider

En af Odenses mest fantasifulde butikker, Dragons Lair, flytter. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard

Efter 13 år i Gråbrødrepassagen flytter Dragons Lair, der sælger udstyr til rollespil, til større lokaler på Klostervej.

Alle de kendte varer plus en masse nye såsom tegneserier, merchandise og udklædning.

Det er, hvad der bliver plads til, når rollespilsbutikken Dragons Lair til sommer flytter til nye 650 kvadratmeter store lokaler på Klostervej 3. Det oplyser Dragons Lair i en pressemeddelelse.

- Lokalerne er perfekte til vores formål, og beliggenheden er god og synlig, facaden er stor, og så er lokalerne store med højt til loftet. Det er dét, vi har været på udkig efter i nogen tid nu, udtaler adm. direktør Jonny Bøgely fra Dragons Lair ApS.

Dragons Lairs kunder vil stadig kunne finde det velkendte varesortiment i den nye butik, men samtidig er der i den nye butik plads til at udvide sortimentet med helt nye produktgrupper som tegneserier, merchandise og udklædning.

Erhvervsmægler Jens Mårtensen fra Nybolig Erhverv Odense har formidlet lejemålet mellem Dragons Lair og ejeren af det nye lejemål, ejendomsselskabet Togt.

- Vi har været i rigtig god dialog med Dragons Lair og udlejer omkring lejemålet på Klostervej 3 i nogen tid. Efter de så lejemålet faldt de bl.a. for den store facade, den gode loftshøjde og størrelsen på de 650 kvm De har længe ønsket noget større, og udlejer har lagt stor vægt på at finde en stabil lejer til lokalet, hvilket de her får i Dragons Lair.

Målet med den nye butik er ifølge adm. direktør Jonny Bøgely, at den nye butik bliver en såkaldt one-stopshop for alle med en lille snert af "nørd" gemt i sig.

Togts adm. direktør Mogens Tveskov glæder sig over, at det er Dragons Lair, der er den nye lejer af Klostervej 3.

- Jeg tror på, at Dragons Lair kan bringe liv i gaden, og at deres koncept er stærkt nok til at rumme disse flotte, store lokaler midt i Odense by. Deres koncept henvender sig til en helt bestemt målgruppe, og de nye lokaler vil være med til at skabe et helt nyt 'drageunivers' for dem alle.

I december kunne fyens.dk ellers berette, at Dragons Lair kom ud af det seneste regnskabsår med et utilfredsstillende resultat. Regnskabet viste et underskud på 247.904 kroner før skat mod et minus på 136.450 kroner året forinden. Egenkapitalen faldt fra 2,5 mio. kroner til 2,4 mio. kroner.

Dragons Lair har endnu ikke offentliggjort en specifik dato for åbningen af den nye butik på Klostervej - men det bliver i løbet af sommeren 2019, oplyser virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kemisagen: Odense Kommune har været absurd langmodig

Det er overraskende og opsigtsvækkende, at der stadig ikke findes en plan for, hvordan de efterladte kemikalier fra den krakkede virksomhed Printline i det nordøstlige Odense vil blive bortskaffet. Overraskende, fordi problemet har været kendt i årevis. Opsigtsvækkende, fordi kommunen har udvist en helt absurd langmodighed med ejeren af den industribygning, hvori kemikalierne opbevares. Realiteten er, at der siden 2016 – nu skriver vi som bekendt 2020 – har stået tonsvis af kemikalier i en erhvervsejendom beliggende tæt ved et boligkvarter i Seden. Til overflod er der, som avisen beskriver i dag, øjensynligt ikke udsigt til, at kemikalierne kommer væk foreløbig. Det bør Odense Kommune ærlig talt håndtere bedre. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er Odense Kommunes skyld, at kemikalierne står, hvor de står. Ansvaret er først og fremmest Printlines, for man burde, da konkursen nærmede sig, have afsat midler fra virksomhedens side til at få bortskaffet kemikalierne. Det havde ethvert moralsk ansvarligt firma gjort. Det gjorde Printline bare ikke. Og det gjorde Seden Ejendomsinvest, der ejer den pågældende industribygning, heller ikke. Det er ryggesløst. Der er overhovedet ingen tvivl om, at det direkte ansvar for, at kemikalierne ryddes på forsvarlig vis, hviler på de to private virksomheder. Odense Kommune har imidlertid et ansvar for borgerne i området, og derfor er det på sin plads, at kommunen påtager sig opgaven med at få ryddet grunden for de mange ton kemikalier, herunder stærke koncentrationer af salpetersyre og svovlsyre. Også selv om kommunen ikke mener, at "der er en overhængende miljørisiko ved opbevaringen af kemikalierne", sådan som en kontorchef i Odense Kommune forklarer i dagens avis. Regningen må man efterfølgende få kradset ind fra de ansvarlige virksomheder. Sagen bør give myndighederne anledning til at gennemtænke, hvordan man skærper kravene til virksomheder, der anvender eller opbevarer kemikalier. For sådanne virksomheder skal drives ansvarligt. Også i Seden.

Odense

En søndag med fitness i Korup

Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Fyn

2822 husstande uden strøm

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];