Annonce
Middelfart

Rollerne er fordelt: Tidligere formand er tilbage i jazzbestyrelse som pr-ansvarlig

Inger-Marie Kuus var første gang med i jazzbestyrelsen for 12 år siden sammen med Bent Frandsen. Hun overtog formandsposten i 2010 efter Brian Schou Larsen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Inger-Marie Kuus er ny sponsoransvarlig i bestyrelsen for Middelfart Jazzfestival, hvor Flemming Hansen fortsætter som formand.
Annonce

Middelfart: Rollerne er efter et konstituerende møde fordelt i den nye bestyrelse for Middelfart Jazzfestival. Og det er en af foreningslivets gamle kendinge, der afløser Steen Fabian Jensen og har overtaget posten som sponsoransvarlig. Inger-Marie Kuus har været gennem årene været aktiv blandt andet Strib Vinterfestival og Rock Under Broen og var for 10 år siden formand for Middelfart Jazzfestival.

Flemming Hansen fortsætter som formand, det samme gør Birgitte Lindorff-Nielsen som kasserer.

Plads- og baransvarlig: Pernille Møller Øland. Sponsor- og frivilligansvarlig: Inger-Marie Kuus. Pr-ansvarlig: Jette Vrængmose.

I bestyrelsen sidder desuden Jacob Galtung-Melchior og Brian Øland, samt Anita Lindorf-Madsen og Keld Aage Valentin, der som suppleanter også indgår aktivt i forberedelserne.

- På generalforsamlingen blev det besluttet at udvide bestyrelsen med to medlemmer, så der bliver flere bærende kræfter at trække på, da det er en stor opgave at stable Middelfarts største gratis musikarrangement på benene. Allerede nu skal der indgås aftaler med leverandører og sponsorer, drøftes og undersøges muligheder for nye tiltag og ikke mindst laves kontrakter med musikerne, fortæller Jette Vrængmose.

Festivalen afholdes 30. juli - 1. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce