Annonce
Middelfart

Rollerne er fordelt: Tidligere formand er tilbage i jazzbestyrelse som pr-ansvarlig

Inger-Marie Kuus var første gang med i jazzbestyrelsen for 12 år siden sammen med Bent Frandsen. Hun overtog formandsposten i 2010 efter Brian Schou Larsen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Inger-Marie Kuus er ny sponsoransvarlig i bestyrelsen for Middelfart Jazzfestival, hvor Flemming Hansen fortsætter som formand.

Middelfart: Rollerne er efter et konstituerende møde fordelt i den nye bestyrelse for Middelfart Jazzfestival. Og det er en af foreningslivets gamle kendinge, der afløser Steen Fabian Jensen og har overtaget posten som sponsoransvarlig. Inger-Marie Kuus har været gennem årene været aktiv blandt andet Strib Vinterfestival og Rock Under Broen og var for 10 år siden formand for Middelfart Jazzfestival.

Flemming Hansen fortsætter som formand, det samme gør Birgitte Lindorff-Nielsen som kasserer.

Plads- og baransvarlig: Pernille Møller Øland. Sponsor- og frivilligansvarlig: Inger-Marie Kuus. Pr-ansvarlig: Jette Vrængmose.

I bestyrelsen sidder desuden Jacob Galtung-Melchior og Brian Øland, samt Anita Lindorf-Madsen og Keld Aage Valentin, der som suppleanter også indgår aktivt i forberedelserne.

- På generalforsamlingen blev det besluttet at udvide bestyrelsen med to medlemmer, så der bliver flere bærende kræfter at trække på, da det er en stor opgave at stable Middelfarts største gratis musikarrangement på benene. Allerede nu skal der indgås aftaler med leverandører og sponsorer, drøftes og undersøges muligheder for nye tiltag og ikke mindst laves kontrakter med musikerne, fortæller Jette Vrængmose.

Festivalen afholdes 30. juli - 1. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce