Annonce
Sport

Rokaderne fortsætter i Odense Håndbold - nye stjerner tvinger duo til at søge spilletid andre steder

Sara Hald har i denne sæson fået tiltagende mængder spilletid, mens andre har været skadet, men samtidig har Hald vist tydelig fremgang i scoringsprocent og i det defensive arbejde. Nu skal fremgangen udnyttes til at blive stamspiller i Viborg, hvor Hald har fået en to-årig kontrakt. Foto: Odense Håndbold
Sara Hald og Katja Johansen stopper efter kontraktudløb til sommer. Duoen har brug mere spilletid, nu hvor Odense Håndbold har hentet flere profiler til sommer. Se video på fyens.dk med af JFM Sports journalister og kendere af Esbjerg, Viborg og Odense Håndbold om chancerne og perspektiverne for de tre klubber.

HÅNDBOLD: Sara Hald og Katja Johansen er i gang med deres sidste sæson for Odense Håndbold. Når sæsonen er forbi, skal de to spillere ud at prøve kræfter af i nye klubber, melder Odense Håndbold.

Det skyldes til dels, at klubben har hentet et par højt profilerede spillere til den kommende sæson.

Stregspiller Sara Hald skifter efter denne sæson Odense Håndbold ud med Viborg.

Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen:

- Vi har været meget glade for at have Sara Hald i Odense Håndbold igennem de sidste tre sæsoner, hvor hun har bidraget meget til holdets udvikling. Sara besidder et stort potentiale, og for at det kan udfolde sig, er det begge parters vurdering, at
det kræver en større spillemæssig rolle end den, som vi kan tilbyde hende i Odense.


Katja er en enormt talentfuld venstre fløj. Katja skal videre til en klub, hvor hun kan få en større rolle og mere spilletid.

Direktør Lars Peter Hermansen


Sara Hald er 24 år og har spillet i den orange trøje siden 2018, hvor hun skiftede fra TTH Holstebro, i dag Holstebro Håndbold. Derudover har den unge stregspiller vundet både EM- og VM-guld med ungdomslandsholdene.

En anden spiller, som Odense Håndbold tager afsked med efter sæsonen 2020-2021, er Katja Johansen, som ligeledes har skrevet kontrakt med en unavngiven dansk klub.

Om Katja Johansen siger Lars Peter Hermansen:

- Katja er en enormt talentfuld venstre fløj. Katja skal videre til en klub, hvor hun kan få en større rolle og mere spilletid.

Katja Johansen er 20 år og kommer oprindeligt fra Munkebo. Katja Johansen har tidligere spillet for Kerteminde HK og GOG og vandt DM-sølv sammen med Talentcenter Odense Håndbold i sæson 2018-2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce