Annonce
Kultur

Rockstjerne undskylder efter kæmpe sviner

White sammenlignede The Black Keys med børn i en skolegård, som klæder sig som alle andre, fordi de ikke ved, hvad de ellers skal gøre.

White følte sig presset til at tale med Roling Stone efter mail-læk.

Annonce

Sangeren Jack White kom godt omkring musikbranchen i sit seneste interview med magasinet Rolling Stone, og det var ikke på den venlige måde.

Blandt andet udtalte sangeren, at det succesfulde band The Black Keys efterligner hans musik, og at hitsangeren Adele formentlig ikke havde fået en ligeså stor karriere, hvis Amy Winehouse havde været i live.

Efterfølgende er White tilsyneladende kommet på andre tanker, og det har fået ham til at offentliggøre en undskyldning på sin hjemmeside.

- Der er en masse ting, som kun folk, der kender mig godt, bør vide, men på trods af det, vil jeg sige: Jeg ønsker, at bandet The Black Keys får al den succes, de kan få, skrive White på sin hjemmeside.

Tidligere havde sangeren ellers sammenlignet bandet med børn i en skolegård, som klæder sig som alle andre, fordi de ikke ved, hvad de ellers skal gøre.

Ifølge White selv følte han sig presset til at tale om sine holdninger til The Black Keys, Adele og Meg White, efter en række af hans private e-mails var blevet lækket.

Se hele undskyldningen her: http://jackwhiteiii.com/an-apology-and-explanation-from-jack-white/

Newspaq

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce