Annonce
Nyborg

Rockmusical fra Nyborg Ungdomsskole tilbage på sporet

Rockmusicallen fra Nyborg ungdomsskole spiller alligevel, trods udskydelsen siden påske. Den kan opleves torsdag den 6. august på Bastionen i Nyborg. Foto: Peter krogh Frausing
Nyborg Ungdomsskoles traditionsrige Rockmusical opføres torsdag i denne uge efter fire måneders corona-forsinkelse.
Annonce

Nyborg: Fede rytmer og dansetrin lyder igen i Nyborgs kulturhus Bastionen, hvor Nyborg Ungdomsskole er i fuld sving med at sætte musicalen "Valkyrie - Synder og døtre" op.

Musicalen er den 30. i rækken af Rockmusicals i Nyborg og skulle egentlig have været spillet i påsken. Men som så meget andet blev musicalen udsat på ubestemt tid, grundet den nedlukning som Corona virusen bragte med sig.

Det har været vigtigt for hele teamet bag musicalen, at forestillingen skulle opføres. Det bliver dog i en lettere amputeret version, hvor visse scener erstattes af en fortæller.

- Hele holdet havde den holdning fra starten, at Valkyrie skulle opføres til trods for Corona nedlukningen. Som tiden er gået og folk har været videre i livet, har det dog været en opgave for os instruktører at holde sammen på "castet". Nogle er faldet fra og nogle er erstattet. Nu er vi tilbage i den vante atmosfære som definerer rockmusicalen, nemlig en følelse af fællesskab og sammenhold, fortæller Jesper Nielsen, instruktør.

Annonce

Forestillingen var næsten klar

Forestillingen bliver til trods for tilpasningen halvanden time lang.

- Vi havde den fordel, at vi næsten var færdige med musicalen, da lukningen kom. Vi havde øvet hele efteråret og foråret, hvorfor vi også havde al musikken på plads. Nu har vi fire dage hvor vi får finpudset det hele, og så er vi klar til forestillingerne torsdag, fortæller jesper Nielsen, instruktør.

Forestillingen bliver spillet klokken 15 og 19 torsdag d. 6. august. Forestillingen spilles kun torsdag. Billetter kan købes i begrænset antal i døren inden forestillingerne.

"Valkyrie - Synder og døtre" er navnet på den 30. udgave af den traditionsrige musical i Nyborg. Foto: Peter Krogh Frausing
Tre skuespillere fra Rockmusicalen, starter netop nu også på Nyborg Ungdomsskoles Musicaltalentskole. Fra venstre er det Kirstine Sofie Ingemann Skyggelund, Emma Schou og Ida Mie Cordua Sørensen. Foto: Peter krogh Frausing
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce