Annonce
Kultur

Rockikon får æren: Live Cultures første udenlandske navn på Valdemars Slot

Cliff Richard, der for nyligt optrådte i Odeon i Odense, vender tilbage til Fyn i juni 2019, hvor han optræder på Valdemars Slot. Foto: Kim Rune

Den 78-årige brite, der netop har lagt publikum i Odeon ned, vender tilbage til Fyn i juni 2019. Det er Live Cultures første koncert med en international artist på det sydfynske slot.

Mandag melder Live Culture ud, at koncertbureauet for første gang præsenterer et internationalt navn på Valdemars Slot. Det er med britiske sir Cliff Richard, der blot spiller fem koncerter i 2019 efter et forrygende travlt 2018, hvor han for nyligt gæstede Odeon i Odense. Den 78-årige brite gæster Valdemars Slot 22. juni, og billetterne sælges fra fredag 16. november klokken 11.00 via ticketmaster.dk. - Efter fire udsolgte indendørs koncerter i 2018 i Danmark kommer Cliff Richard til Valdemars Slot for at fejre 60-årsdagen for sin første single "Move It!". I forbindelse med markeringen af den vigtige milepæl udgiver Cliff Richard et nyt album med helt nye og originale sange. Albummet hedder "Rise Up" og er Cliffs 104. officielle albumudgivelse, siger Hans Thomsen fra Live Culture. Gennem en karriere på 60 år har Cliff Richard indspillet næsten 1300 sange, hvor 14 er blevet nummer ét-singler.

- Det vidner om en mand, som har været i stand til at ændre og tilpasse sig tidens smag og forblive enormt populær. Denne evne kommer sågar til udtryk ved Cliffs nyeste single "Rise Up" fra det kommende album, som allerede har opnået en førsteplads på Vinyls og Amazons hitlister, siger Hans Thomsen. Cliff Richard fik flere fremragende anmeldelser for sine nylige koncerter i Danmark. I denne avis kunne man i anmeldelsen læse: "At betragte Cliff Richard er i sandhed som at se en genfødt mand. Der glemmer alt om hævn, men i stedet næstekærligt knytter næven og koncentrerer sig om det, han har gjort i ufattelige 60 år. Han underholder, omfavner sit publikum og synger med en stemme, der emmer af kærlighed til ikke bare musikken, men hvert eneste menneske som laver eller hører den. Det er rørende at være vidne til".

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce