Annonce
Digitalt

Rocket Man er et festfyrværkeri for nye og gamle fans

Pr-foto
Annonce

UHD: Rejsen fra ukendte Reginald Dwight til megastjernen Elton John (Taron Egerton) bliver flot fortalt, både på billed- og lyd-siden, i Rocket Man. Historien er alt andet end konform, og leveres med løssluppenhed, energi og overskud – symptomatisk for manden i spotlyset. Makkerskabet med Bernie Taupin (Jamie Bell) får også behørigt med plads, og Rocket Man er et must-see for fans af Elton John.

På både billed- og lyd-siden får glimmer, pailletter og ikke mindst fremragende musik de rammer, de fortjener med Dolby Vision HDR og Dolby Atmos. Rocket Man fortjener en ordentlig skærm og højtalere, der spiller højt – og UHD-udgivelsen kan bære det.

Ekstra-materialet har selvfølgelig den obligatoriske jukebox og mulighed for sing-a-long, men der er også mere end en times features, interviews og slettede scener.

Rocket Man er ude nu på UHD, blu-ray og DVD.

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce