Annonce
Middelfart

Rock Under Broen udskydes til august: - Vi kan ikke give folk den oplevelse, de er blevet lovet

Folk må vente til august med at få fadøl til ganen og livemusik til øregangene neden for Lillebæltsbroen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Rock Under Broen har hele onsdag ventet på en udmelding fra en ekspertgruppe, men har på et bestyrelsesmøde onsdag aften besluttet at udskyde festivalen.

Middelfart: Rock Under Broen udskyder festivalen til august.

Det skriver DR Fyn, og øverste ansvarlig for Rock Under Broen Bent Frandsen bekræfter over for Fyens Stiftstidende, at bestyrelsen har vedtaget det endeligt på et møde onsdag aften.

Festivalen skulle have løbet af stablen 11.-12. juni, men bliver nu i stedet 13.-14. august.

Annonce

De danske festivaler har nu i flere dage afventet svar fra den ekspertgruppe, der onsdag skulle fremlægge sine anbefalinger for afviklingen af festivaler i sommeren 2021. Det svar er dog ikke kommet, siger Bent Frandsen til Fyens Stiftstidende.

- Vi tror ikke på, det kan lade sig gøre. Tilliden til systemet er der ikke. Vi var lovet et svar i dag, og det har vi ikke fået. Så vi kan ikke blive ved med at holde vores leverandører og andre hen. De over 1.000 mennesker, vi har i personalet, skal også vide, om de er købt eller solgt til at holde sommerferie, siger han.

Restriktioner spænder ben

Selvom det officielle svar fra ekspertgruppen ikke er kommet, har Bent Frandsen forstået så meget, at der kommer til at være restriktioner i forhold til antallet af gæster, og at publikum skal inddeles i felter.

Og med de benspænd i udsigt, er det ikke muligt at afholde Rock Under Broen i juni, siger Bent Frandsen.

- Vi kan ikke afvikle det, så vi kan give folk den oplevelse, de er blevet lovet, og som de har betalt for, siger Bent Frandsen.

Der er solgt 20.000 billetter til årets Rock Under Broen. Festivalen blev også aflyst sidste år grundet corona.

Bent Frandsen har tidligere forklaret til Fyens Stiftstidende, at festivalen havde en plan b i baghånden i tilfælde af, at juni blev droppet. Det er den plan b, der nu er sat i værk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce