Annonce
Kultur

Rock Under Broen klar til to dages festival næste år: Og der er allerede stort set udsolgt

Der er under 2000 billetter tilbage til Rock Under Broen 2022, som foregår over to dage. Foto: Peter Leth-Larsen
Så få gæster har bedt om at få refunderet deres billetter, at der stort set allerede er udsolgt til Rock Under Broen 2022.

Middelfart: Under 10 procent af køberne har valgt at få deres billetter til næste års Rock Under Broen refunderet. Dermed ligger det fast, at festivalen også til næste år kommer til at strække sig over to dage, nemlig fredag den 10. og lørdag den 11. juni.

Rock Under Broen, der de sidste to år har kunnet melde udsolgt af deres 20.000 udbudte billetter, var også i år planlagt over to dage. Men festivalleder Bent Frandsen fortalte ved aflysningen for et par måneder siden, at omfanget af næste års festival afhang af,  hvor mange købere der valgte at få deres penge retur.

- Hvis nu halvdelen havde valgt at få deres billetter refunderet, turde vi ikke binde an med en todages festival til næste år. Men kun 1164 har benyttet sig af muligheden, og så er vi slet ikke i tvivl om, at vi tør kaste os ud i to dage til næste år, siger Bent Frandsen.

Annonce

Foruden de returnerede billetter har festivalen 500 billetter, som var reserveret, men ikke endelig solgt. Dermed er der knap 1700 billetter til de hurtige, der ønsker at være med under broen næste sommer. Billetprisen er 750 kroner, mens den stiger til 850 kroner ved årsskiftet.


Vi håber på med torsdagen og fredagen at skabe ekstra omsætning i byen og flere overnatninger på områdets campingpladser og hoteller.

Bent Frandsen, festivalleder


Også musik om torsdagen

For det beløb får køberen 13 eller 14 koncerter.

Første band går på fredag den 10. juni klokken 17 og fortætter med yderligere fire bands til midnat.

Lørdagen omfatter otte eller ni koncerter med start om middagen. Det endelige antal ligger endnu ikke fast.

Bent Frandsen vil ikke afsløre nogle navne, men lover noget af det bedste inden for dansk pop-rock samt to anerkendte, udenlandske orkestre.

Festivalen samarbejder desuden med det lokale handelsliv om en sommer-musik-torsdag den 9. juni på Nytorv i Middelfart midtby.

- Vi håber på med torsdagen og fredagen at skabe ekstra omsætning i byen og flere overnatninger på områdets campingpladser og hoteller, siger Bent Frandsen.

Han fortæller, at det desuden ligger fast, at koncerten med amerikanske Aerosmith, der også har været aflyst og flyttet flere gange,  afvikles den 16. juni 2022 under den Nye Lillebæltsbro.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Brandfolk fik ikke besked i tide om uheld på broen: - 10 minutter kan være forskel på liv eller død, når man er fastklemt

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Rita og Søren Jensen sad i bussen, der væltede: - Vi har det udmærket

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Prestigefyldt cykelfabrik lukkede produktionen og gik fra 100 til 14 ansatte: Nu er flere års underskud vendt til markant millionoverskud

Odense

Rygetrængende ung mand gjorde sig til røver for cigaretter: - Ham skal vi nok få snakket med

Navne For abonnenter

Tåbelig skuespiller-idé: Kristoffer Helmuth har i en stresset periode op til premiere skrevet dagbog, som Shakespeare ville have gjort

Esbjerg Havn som Nato-knudepunkt er et klart signal til Rusland: - Det handler om at vise russerne, at det aldrig kan betale sig at gå i krig

Nordfyn

Turistbus kørte i grøften og væltede: 36 ældre passagerer sad indespærret

Livsstil For abonnenter

- Vi bruger sindssygt meget jomfruhummer: På Hotel Hesselet er jomfruhummer det første på kortet

Flemming startede Fugebillen for 25 år siden - nu flyver han verden rundt

Assens

Oksekødet er skiftet ud efter prisstigninger: Sådan handler vi nu

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Sport

Sådan kan du følge det klassiske cykelløb Fyen Rundt på nærmeste hold

Kerteminde For abonnenter

Colins firma er gået konkurs: Bagved gemmer sig et forlist aktie-eventyr og en omstridt erhvervsmand med over 620 konkurser bag sig

Kerteminde

Kenneth rapportede om et druknende marsvin og fik afslag: - Vi er ikke en redningstjeneste

Annonce