Annonce
Middelfart

Rock Under Broen: Billige billetter revet væk

9000 gæstede Rock Under Broen i år. Allerede nu er der solgt flere end 2000 billetter til næste års udgave. Arkivfoto

Allerede nu er over 2000 billetter til Rock Under Broen solgt, selvom programmet ikke er offentliggjort endnu.

Middelfart: Der er basis for at møde en ven eller to, når der lørdag 10. juni 2017 er Rock Under Broen.

Traditionen tro blev de første billetter sat til salg ved julemarkedet i søndags, hvor de første 2000 adgangtegn kun kostede 300 kroner.

Og inden dagen var omme, var samtlige af de billige billettter solgt.

- De blev revet væk, så vi blev nødt til at lade prisen stige sidst på eftermiddagen til næste trin. Og der sælges stadig væk billetter, kan jeg se, siger Bent Frandsen, der er talsmand for Rock Under Broen.

Det vil sige, at billetterne til endagsmusikfestivalen nu koster 349 kroner.

Annonce

Program offentliggøres 9. december

Rock Under Broen plejer at sælge omkring de 2000 billetter på åbningsdagen, men i år var det måske en overraskelse, idet ikke et eneste navn er offentliggjort endnu.

Normalt bliver kunstnerne løbende præsenteret, når aftalerne med dem er på plads, men i år bliver hele programmet offentliggjort på et pressemøde 9. december.

2016-udgaven af Rock Under Broen tiltrak cirka 9000 gæster og havde blandt andre Rasmus Seebach og Europe på plakaten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Hvornår sker der noget?

Leder For abonnenter

22-årige Kamilla fik afslag som smedelærling: Det er da for dumt

Årstallet er 2019, og ligestillingen og ligeberettigelsen har været her længe. Derfor kan sygeplejersken sagtens være en mand, ligesom smeden sagtens kan være en kvinde. Eller … nå, nej, det kan smeden så åbenbart ikke. Den 22-årige Kamilla Søndergaard berettede i hvert fald i avisen tirsdag om, hvordan hun måtte igennem en syndflod af afslag, hvoraf mange handlede om hendes køn, inden hun til sidst fandt en smedelærlingeplads på værftet i Assens. Inden da var hun blevet ramt af den ene dårlige forklaring efter den anden, herunder den dårligste af alle: Nej, du kan ikke blive smed, fordi du er pige. Alle disse rigide afslag er ikke givet i 1879 eller i 1919 eller i 1939. De er givet i 2019. Tænk sig: I 2019 siger nogle af de virksomheder, der bestandigt skriger efter arbejdskraft, stadig nej til at ansætte nye medarbejdere, blot fordi ansøgerne har et andet køn end de fleste andre ansatte på arbejdspladsen. Det er absurd. Og det er mistrøstigt. Danske virksomheder er ganske enkelt nødt til at åbne øjnene og rette interessen mod begge køn, hvis de fortsat vil have adgang til de bedste kandidater på markedet. Derfor er det glædeligt, at brancheorganisationerne Danske Maritime, Danske Havne og Danske Rederier er gået målrettet i gang med at styrke rekrutteringen af kvinder til job i typiske mandefag som maskinmester, skibsfører, smed og en række andre fagområder inden for Det Blå Danmark. For det er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig dygtige medarbejdere i fremtiden. Disse organisationer bør blive et forbillede for andre organisationer, brancher, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der stadig har bedst øje for det ene køn. For man er nødt til at henvende sig til både mænd og kvinder, hvis man vil styrke rekrutteringer. Det er nemlig ikke sikkert, at man bliver en god sygeplejerske, fordi man er kvinde. Eller at man bliver en god smed, fordi man er mand. Til gengæld er det sikkert, at man allerhøjst får fat i halvdelen af de klogeste talenter, hvis man kun henvender sig til det ene køn. Og det er da for dumt.

Annonce