Annonce
Erhverv

Robotter hitter: Automationsdag udsolgt

Direktør Mads Nychel og resten af Egatec-holdet inviterer til Automationsdag fredag i virksomheden, hvor man kan melde om alt udsolgt og 500 deltagere. Arkivfoto

I blot sit andet år har robot- og automationsvirksomheden Egatec i Odense skabt en så attraktiv dag med fokus på robotter og løsninger til automation, at man kan melde alt udsolgt til fredag, hvor 500 gæster kommer forbi.

Annonce

Der er oprettet en venteliste og folk ringer og skriver stadig til arrangørerne for at komme ind.

Der er ikke tale om Tinderbox-festivalen eller navne som Kim Larsen eller Killers, men derimod Automationsdagen og navne On Robot, Trivision og Nordbo Systems, når den den fynske virksomhed Egatec inviterer indenfor til en dag om automationsløsninger og robotter fredag.

Det sker på Hvidkærvej i industrikvarteret i det sydlige Odense - men hvis du ikke allerede har en billet, så skal du håbe på ventelisten, for de 500 pladser til arrangementet er revet væk.

Det fortæller adm. direktør i Egatec, Mads Nychel.

- Den store interesse betyder dog, at vi er nødt til at lukke for flere tilmeldinger til Automationsdagen på fredag. Vi glæder os enormt meget til at byde alle de mange gæster og udstillere velkommen til en fantastisk netværksdag, siger han.

Han glæder sig over, at arrangementet, som Egatec lancerede sidste år, allerede har skabt så megen opmærksomhed og tiltrækker så mange gæster - også fra udlandet. Sidste år kiggede 200 forbi - men det tal er altså mere end fordoblet i år.

- Det er dejligt at se, at kombinationen af et stærkt program, spændende udstillere og en målrettet markedsføringsindsats har båret frugt og at folk har taget Automationsdagen til sig som hele branchens netværks-arrangement, siger han.

firmaer som Mobile Industrial Robots, Effimat, Nordbo Systems og Trivision, som er blandt de mere end 30 udstillere, som får kvadratmeter til rådighed i hallerne hos Egatec. Også gribere fra Odense-firmaet On Robot Aps vil være udstillet på dagen - On Robot, som er stiftet af tidligere Universal Robots-udvikler Bilge Jacob Christiansen, er indstillet til årets automationspris hos DIRA - det danske robotnetværk.

Udover udstillere vil der også være oplæg om Industri 4.0, hvo Claus Holm fra firmaet Festo fortæller, hvilken rolle Industri 4.0 har påvirket det firma.

Endelig vil den tidligere Svendborg Rabbits basketspiller Antonio Porta dyste mod en robot om at score flest point. Gæsterne kan også forsøge at slå robotten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce