Annonce
Fyn

Robotdirektør indstillet til Årets Fynbo

Start dagen med Thomas Visti, direktør for Mobile Industrial Robots.

Thomas Visti, direktør i den fynske vækstkomet MiR, bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Malene Grouleff, der derfor har Visti indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

- Thomas Visti gør så kæmpe en forskel på Fyn, at han bør hædres for sine præstationer og resultater: En fremragende leder er jo selve forudsætningen for at skabe en succesrig virksomhed som Mobile Industrial Robots. Som CEO i robotvirksomheden MiR har han sammen med sit team på blot fem år disruptet det globale marked for automatisering af intern logistik med virksomhedens fleksible, selvkørende mobile robotter. Visti kan nemlig kunsten at få andre til at vokse fagligt og menneskeligt, skriver hun i sin indstilling.

- Thomas Visti repræsenterer noget af det allerbedste, som virksomhedsverdenen har at tilbyde, hvad angår lederskab, hårdt arbejde, dygtighed, vision og ikke mindst hans unikke evne til både at udvikle sig selv og til at inspirere sine medarbejdere til yde toppræstationer. Han har også et stærkt vinderinstinkt. Gennem sin karriere har CEO Thomas Visti to gange i træk vist, at han som leder kan udvikle og kontinuerligt eksekvere på en ambitiøs vækststrategi, skriver hun.

Tidligere er blandt andre organisten og korlederen Finn Pedersen, kunstneren Jens Galschiøt og den unge frisør Katrine Holst Sommer blevet indstillet til prisen, der uddeles til januar.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce