Annonce
Fyn

Robotdirektør indstillet til Årets Fynbo

Start dagen med Thomas Visti, direktør for Mobile Industrial Robots.
Annonce

Thomas Visti, direktør i den fynske vækstkomet MiR, bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Malene Grouleff, der derfor har Visti indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

- Thomas Visti gør så kæmpe en forskel på Fyn, at han bør hædres for sine præstationer og resultater: En fremragende leder er jo selve forudsætningen for at skabe en succesrig virksomhed som Mobile Industrial Robots. Som CEO i robotvirksomheden MiR har han sammen med sit team på blot fem år disruptet det globale marked for automatisering af intern logistik med virksomhedens fleksible, selvkørende mobile robotter. Visti kan nemlig kunsten at få andre til at vokse fagligt og menneskeligt, skriver hun i sin indstilling.

- Thomas Visti repræsenterer noget af det allerbedste, som virksomhedsverdenen har at tilbyde, hvad angår lederskab, hårdt arbejde, dygtighed, vision og ikke mindst hans unikke evne til både at udvikle sig selv og til at inspirere sine medarbejdere til yde toppræstationer. Han har også et stærkt vinderinstinkt. Gennem sin karriere har CEO Thomas Visti to gange i træk vist, at han som leder kan udvikle og kontinuerligt eksekvere på en ambitiøs vækststrategi, skriver hun.

Tidligere er blandt andre organisten og korlederen Finn Pedersen, kunstneren Jens Galschiøt og den unge frisør Katrine Holst Sommer blevet indstillet til prisen, der uddeles til januar.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce