Annonce
Odense

Bøderegn: P-vagter havde travlt ved Robotbrag i Odense

En parkeringasafgift på 590 kroner var konsekvensen for at holde på ureglementerede pladser på græset. Privatfoto
En hel stribe gæster ved årets Robotbrag på Teknologisk Institut i sidste uge, blev mødt med p-bøder i deres biler. En af gæsterne mener, der manglede skiltning til alternative pladser.
Annonce

Et rekordantal besøgende på over 1500 til årets Robotbrag på Teknologisk Institut Odense torsdag i sidste uge gav problemer for en del af gæsterne, der skulle finde et sted at parkere. I hvert fald var det ikke alle der kunne finde en p-plads tæt på Robotkonferencen - og det kom til at koste dem en p-bøde. 590 kroner for at holde "uden for bås" var beskeden på de gule sedler fra selskabet Parkzone.

En læser, Gert Sørensen, tog et billede af nogle af de mange biler, efter han selv kom ud fra arrangementet. Han fortæller, at det var i omegnen af 40 til 50 biler, der modtog en parkeringsafgift. Alle bøde-modtagerne holdt på et græs-areal ved siden af en af parkeringspladserne. Selv fik læseren ikke en afgift, men han savnede mere skiltning til de ekstra pladser, der var på en nærliggende parkeringsplads ved SDU - et stykke fra Teknologisk Institut Odense.

Konsulent hos Teknologisk Institut, Kathrine Viskum Rasmussen, er ked af at høre, om de mange bøder gæsterne har fået, men siger, at der var gjort meget ud af både skiltningen, ligesom man havde sat shuttlebusser ind til dem, som måtte parkere langt væk:

- Det er ikke vores parkeringspladser, og vi laver derfor heller ikke reglerne. Vi har forinden arrangementet udsendt information til deltagerne, der oplyser om, hvor det er muligt at parkere, og i samme forbindelse understreget, at man skulle orientere sig om skiltning og de anviste regler de forskellige steder. Der var faktisk ledige pladser hele dagen, nogle lå lidt længere væk, og netop af den grund var der indsat en shuttlebus hele dagen til at transportere gæsterne til arrangementet, forklarer hun.

Det var ikke en heldig idé at parkere sit køretøj på en græsplæne ved siden af Teknologisk Institut Odense i forbindelse med Robotbrag 2019. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce