Annonce
OB

Robin Østrøm får chancen for OB igen

Sport Fyns bud på OB's startopstilling mod Sønderjyske i Haderslev torsdag kl. 18.00. Direkte på Eurosport 2 - Discovery +.

OB er uden Ryan Johnson Laursen, der har karantæne en enkelt spilledag, men er spilleberettiget igen i Vejle på søndag. Det ser ud til, at Jakob Michelsen løser den udfordring ved at give 18-årige Robin Østrøm chancen igen men denne gang som højre back, som ligger mere naturligt for ham. Han kan selvfølgelig også flytte Oliver Lund derover. Det kommer an på, hvad han vægter i duellerne mod Marc dal Hende i den side.


-------

Ellers ligner det samme startopstilling, hvor Jakob Michelsen igen spiller uden fyrtårnet Ayo Okosun. Kasper Larsen og Janus Drachmann har også været ude med problemer og vurderes ikke til at være klar til at starte inde endnu.

-------

Max Fenger er heller ikke klar og Bashkim Kadrii vil igen få en jokerrolle. Mads Frøkjær-Jensen har trænet i denne uge for første gang, siden han pådrog sig en hjernerystelse i pokalkampen mod FC Midtjylland.

-----

Mikkel Hyllegaard vil være joker som garant for at løbe dybt, hvis OB har et resultat undervejs ligesom Aron Elis Thrandarson vil få spilletid, når der skal gribes dybt med kræfterne på en formentlig noget kuperet bane i Haderslev. Jeppe Tverskov, Oliver Lund og Ayo Okosun er ligesom træner Jakob Michelsen i fare for at få karantæne ved næste gule kort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce