Annonce
Sport

Roald: FC Fyn skal i Superligaen

Roald Poulsen blev filmet og fotograferet fra alle vinkler på pressemødet i går. Men selv om det på billedet ser sådan ud, så lagde FC Fyn-træneren vægt på, at det langt fra bliver noget soloridt, han skal ud på.

AMBITIONER: FC Fyns første træner har kig på forstærkninger uden for de tre divisionstrupper

Annonce

FODBOLD: Røgen lå lige så tykt i luften som kampgejsten og ambitionerne, da Restaurant Målet i Odense i går eftermiddag dannede rammen om det historisk første FC Fyn-pressemøde.

Præsentationen af træner Roald Poulsen var intet chok, ej heller længden af hans to-årige kontrakt, men det er dog værd at bemærke, når tre af byens divisionsklubber slår pjalterne sammen og med én røst proklamerer, at målet er superliga-fodbold - på sigt.

Og i øvrigt ansætter den træner, som senest har ført OB til et dansk mesterskab.

Og Roald Poulsen gjorde i går intet for at nedtone ambitionerne:

- Min opgave bliver i første omgang at opbygge et slagkraftigt divisionshold, som på sigt skal i Superligaen, sagde han.

- Det er et unikt og spændende job, hvor det for en gangs skyld bliver muligt at starte helt fra scratch. Normalt, når man kommer til en klub, er der en kultur og et personale, man skal forholde sig til, men her har vi for første gang chancen for at starte forfra. Vi kan sætte vores helt eget aftryk, og det er meget spændende, sagde han.

Roald Poulsen lagde ligeledes vægt på, at henvendelsen fra folkene bag FC Fyn har været seriøs.

- Det er folk, der kommer med en uhyre stærk og professionel holdning. Det her er ikke en døgnflue eller en hovsa-løsning, sagde han.

Annonce

Trup på omkring 20

Arbejdet i kulisserne fortsætter i disse uger på fuld tryk, efterhånden som nedtællingen til det første FC Fyn-hold går ind i den sidste fase.

Den nye cheftræner kunne dog ikke i går sige noget om. præcis hvor stor en trup, der skal til.

- Omkring 20 spillere vil være ideelt for os. Man skal huske, at opbygningen i FC Fyn er således, at vi hele tiden vil kunne trække folk op fra moderklubberne, hvis der opstår skader.

Poulsen kunne også fortælle, at der allerede nu er kig på forstærkninger, der ikke i øjeblikket spiller hos én af de tre moderklubber.

Assistenttræner-posten er endnu ikke fyldt ud, men det bliver den - i lighed med en større stab omkring holdet.

- Der skal naturligvis være både assistent og sundhedssektor omkring holdet. Det arbejder vi med i øjeblikket, sagde Roald Poulsen.

Til gengæld ligger det fast, at FC Fyn ikke skal have nogen decideret sportschef. Det bliver i stedet et sportsudvalg, der kommer til at trække i trådene hos det nye fusionshold.

Og så vil FC Fyn på et møde den 1. juni i Odense Congress Center løfte sløret for direktør, sponsorer og spilledragt.

Og måske også for trænings- og administrations-adresse.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce