Annonce
Sport

Ringsted får uafgjort i sidste sekund af bundbrag

Lemvig-Thyborøn førte med 30-29 over Ringsted, da tiden var udløbet, men et frikast fra Michael Riis sikrede gæsterne fra Sjælland det ene point.

En scoring på frikast fra Michael Riis sikrede TMS Ringsted 30-30 i bundbrag ude mod Lemvig-Thyborøn.

Tiden var udløbet, da håndboldherrerne fra TMS Ringsted kæmpede sig til det ene point ude mod Lemvig-Thyborøn i et bundbrag i landets bedste håndboldrække.

Bagud med et enkelt mål fik gæsterne tilkendt et frikast, som blev udnyttet af Michael Riis til at sikre Ringsted 30-30.

Gæsterne havde ført det meste af kampen, men var tæt på at rejse hjem fra det vestjyske med ingenting.

Efter en jævnbyrdig første halvleg trak Ringsted fra frem mod pausen, hvor sjællænderne førte 19-16. Umiddelbart efter pausen øgede træner Christian Dalmoses mandskab til 20-16.

Men hjemmeholdet fra Lemvig arbejdede sig tilbage, og 12 minutter senere kunne Rasmus Porup udligne til 22-22 for Lemvig.

Bundbraget begyndte så småt at tippe Lemvigs vej, da Jesper Kokholm med otte minutter tilbage udnyttede et straffekast og bragte værterne foran med 26-25.

I slutfasen kunne Lemvig-målmand Jesper Sørensen være endt som den store helt, da han først greb et forsøg fra gæsterne og bagefter sendte bolden ned i et tomt mål til 29-28 til hjemmeholdet.

Kort efter forsøgte keeperen at gentage sig selv, men i stedet sendte han bolden lige hen til en Ringsted-spiller, og så kunne gæsternes Anders Møller udligne til 29-29.

Jonas Gade bragte Lemvig på 30-29, og det var stillingen, da Ringsted-træner Christian Dalmose med godt 20 sekunder igen kaldte en timeout for sætte et sidste angreb op.

Umiddelbart lykkedes det ikke at score, og håbet klyngede sig i sidste ende til et frikast, som Michael Riis blev sat til at eksekvere. Playmakeren kastede sig til højre og fik skudt udenom Lemvig-muren og i mål til 30-30.

Før kampen lå de to hold side og side som nummer 13 og 14 i tabellen, og resultatet betyder, at Ringsted overhaler Nordsjælland Håndbold og overtager 12.-pladsen. Alle tre hold har seks point.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce