Annonce
Erhverv

Ringe-virksomhed missede stor pris: - Vi fortsætter indsatsen

Jensen Denmark A/S vandt DI Prisen 2018 foran blandt andre Jeros fra Ringe. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ringe-virksomheden Jeros var blandt fem nominerede til DI Prisen, da Dansk Industri holdt topmøde i København. Prisen gik dog til Jensen Denmark A/S.

Det blev ikke til nogen plakette som vinder af DI Prisen til virksomheden Jeros fra Ringe, da Dansk Industri holdt topmøde i TAP 1 i København med taler af blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og kronprins Frederik.

I stedet gik prisen til Jensen Denmark, der i lighed med de andre nominerede har påtaget sig et særligt ansvar i forhold til at skabe plads til elever og lærlinge.

Målt på andelen af lærlinge i medarbejderstaben overgik Ringe-virksomheden ellers Jensen Denmark med fem procentpoint.

Hos Jeros udgør lærlingene således omkring 15 procent af staben, mens det hos Jensen Denmark udgør omkring 10 procent.

Direktør Brian Jørgensen ønsker dog Jensen Denmark tillykke med prisen.

- Vi ønsker Jensen Danmark A/S stort tillykke med den flotte indsats rettet imod uddannelse af lærlinge. Og vi vil samtidigt gerne sige tusind tak til alle, der har støttet Jeros. Vi sætter utrolig stor pris på den opbakning, vi har fået og garanterer, at indsatsen imod den fremtidige mangel på faglært arbejdskraft bestemt ikke er slut for os, siger Brian Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce