Annonce
Serie 1

Ringe BK slår Nr. Aaby IK med 6-0 og sikrer sig tre point

Arkivfoto: Kim Rune
Ringe BK hentede tre point i lørdagens kamp mod Nr. Aaby IK.

Serie 1, pulje 2, Ringe BK-Nr. Aaby IK 6-0 (2-0)

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Ringe BK efter hjemmekampen mod Nr. Aaby IK. Lørdagens kamp endte med en 6-0-sejr og tre point til Ringe BK.

Sejren var den tredje i sæsonen for Ringe BK i Serie 1, pulje 2.

Ringe BKs mål blev scoret af Kristian Muhire (20 og 65), Kim Duvander (32), Anders Aaskov (52), Peter Dyrehauge (62) og Kevin Jørgensen (71).

Efter hjemmekampen ligger Ringe BK nummer to med ti point og en samlet målscore på 12-1 efter fem spillede kampe ud af 26. Nr. Aaby IK ligger nummer ti med fire point og en samlet målscore på 2-14.

Ringe BKs træner har følgende kommentar: - Vi sidder på kampen, og jeg tror ikke, at Nr. Aaby har ikke et eneste skud på mål. De skal have cadeau for aldrig at give op, og de presser os også i bund af begyndelsen af 2. halvleg. Vi høstede frugterne af, at de havde interne stridigheder på holdet, udtaler Daniel Hansen.

Ringe BKs næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 11:00 på udebane mod MG & BK, der ligger nummer fire i rækken med ni point.

Nr. Aaby IK skal også på banen søndag den 15. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Glamsbjerg IF, der ligger nummer et i rækken med 15 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce