Annonce
Serie 1

Ringe BK slår Nr. Aaby IK med 6-0 og sikrer sig tre point

Arkivfoto: Kim Rune
Ringe BK hentede tre point i lørdagens kamp mod Nr. Aaby IK.

Serie 1, pulje 2, Ringe BK-Nr. Aaby IK 6-0 (2-0)

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Ringe BK efter hjemmekampen mod Nr. Aaby IK. Lørdagens kamp endte med en 6-0-sejr og tre point til Ringe BK.

Sejren var den tredje i sæsonen for Ringe BK i Serie 1, pulje 2.

Ringe BKs mål blev scoret af Kristian Muhire (20 og 65), Kim Duvander (32), Anders Aaskov (52), Peter Dyrehauge (62) og Kevin Jørgensen (71).

Efter hjemmekampen ligger Ringe BK nummer to med ti point og en samlet målscore på 12-1 efter fem spillede kampe ud af 26. Nr. Aaby IK ligger nummer ti med fire point og en samlet målscore på 2-14.

Ringe BKs træner har følgende kommentar: - Vi sidder på kampen, og jeg tror ikke, at Nr. Aaby har ikke et eneste skud på mål. De skal have cadeau for aldrig at give op, og de presser os også i bund af begyndelsen af 2. halvleg. Vi høstede frugterne af, at de havde interne stridigheder på holdet, udtaler Daniel Hansen.

Ringe BKs næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 11:00 på udebane mod MG & BK, der ligger nummer fire i rækken med ni point.

Nr. Aaby IK skal også på banen søndag den 15. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Glamsbjerg IF, der ligger nummer et i rækken med 15 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Stjal værktøj

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce