Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ringe Bio søger flere frivillige: Ildsjæle holder hjulene i gang

Som frivillig kan man komme med ind i maskinrummet hos Ringe Bio: Foto: Nanna Lørup Buch

2018 har været et rigtig godt biograf-år for Ringe Bio, der har oplevet en stigning i antallet af biografgængere på 10,3 procent. Denne succes skyldes ikke mindst de mange frivillige, der knokler for at få det hele til at løbe rundt, mener Torbjørn Wahl, der er formand for Foreningen Ringe Bio.

- Alt kører på frivillig basis. De mange ildsjæle knokler for at få det hele til at løbe rundt og bevare et godt kulturelt sted i byen, siger Torbjørn Wahl.

Der skal mange frivillige til at få det hele til at løbe rundt, og frivillige hænger ikke bare på træerne. Derfor søger Ringe Bio flere frivillige.

- Som frivillig bestemmer man selv, hvor meget, man vil arbejde. Nogle tager en ugentlig dag, andre en gang om måneden - man kan selv bestemme, hvor meget og hvad, man vil lave her, siger han og tilføjer:

- Vi kan godt bruge flere frivillige. Det er rart at have nogen flere hænder til at få besat vagterne.

Annonce

Frivillige står for alt det indvendige

Det er Faaborg-Midtfyn Kommune, der ejer bygningen på Østergade 5 i Ringe og står for vedligeholdelsen af det udvendige - Foreningen Ringe Bio står for driften og vedligeholdelsen af alt det indvendige.

Foreningen Ringe Bio startede 31. juni 2004. På nuværende tidspunkt er der cirka 300 medlemmer i foreningen.

Godt 70 af medlemmerne arbejder som frivillige i biografen og står for: billetsalg, café, rengøring, operatør, presse, udvælgelse af film og bygningsarbejde.

Som frivillig får man fribilletter til film i biografen alt efter, hvor meget man har arbejdet. Hvis man vil høre mere om det frivillige arbejde eller har lyst til at tilmelde sig, kan man kontakte Torbjørn Wahl på tlf.: 30 61 99 03.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Viktor Axelsen to bolde fra finalen

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce