Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ringe Billedskoles forårsudstilling forlænget

Eleverne på Ringe Billedskole har hen over vinteren arbejdet med værkerne til forårsudstillingen, som man kan se frem til og med den 24. juni på Ringe Bibliotek. PR-foto
Værkerne fra eleverne på Ringe Billedskole kan studeres i nogle uger endnu på bibliotektet i Ringe.
Annonce

Ringe: Der blev kun en sporadisk mulighed for at se de værker, som eleverne på Ringe Billedskole havde produceret til forårsudstillingen på Ringe Bibliotek. Få dage efter ferniseringen den 6. marts lukkede bibliotekerne på grund af frygten for smitte af coronavirus.

Men nu, hvor bibliotekerne er åbnet igen, er der igen mulighed for at se billedskolens forårsudstilling. Den skulle oprindeligt have sluttet 22. april, men på grund af den langvarige bibliotekslukning har Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i samarbejde med billedskolen valgt at forlænge udstillingen, så flere kan nå at komme forbi og se elevernes arbejde, oplyser bibliotekar Ester Kyed Bjærge.

Udstillingen kan besøges på balkonen på Ringe Bibliotek til og med onsdag den 24. juni i bibliotekets betjente åbningstid.

Annonce

Om udstillingen

Eleverne har i sæsonen udover at prøve kræfter med frit maleri og tegning arbejdet med forskellige emner såsom mønstre kontra figurer, modifikationer á la Jorn og tegneøvelser.

Ringe Billedskole har elever i aldersgruppen 7 til 15 år, fordelt på to hold efter alder. En sæson løber fra september til april med pause i december. Skolen holder til på Nordagerskolen i billedkunstlokalet og har undervisning mandag.

Man kan se mere på www.ringebilledskole.dk.

Hvis man vil studere mere af elevernes kunstneriske evner, kan man slå et smut forbi passagen fra Algade ud mod Centrumpladsen i Ringe. Passagen, som er en del af byens kunstrute, er udsmykket af billedskolens elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce