Annonce
Odense

Rigmand bag toppolitikers valgkamp

Valgplakat ved Albani apotek med Lars Chr. Lilleholt.

Når byrådskandidaten og folketingsmedlemmet Lars Christian Lilleholt (V) i disse dage fører valgkamp med bannere i Odenses bybillede og store avisannoncer, er der en bestemt person, der betaler en stor del af gildet.

Annonce

Normalt vil Venstre ikke oplyse noget som helst om partiets bidragsydere, men fredag kan Fyens Stiftstidende afsløre en af de helt store spillere på det felt.

Bag Venstre og især den for tiden meget synlige politiker, Lars Christian Lilleholt, står nemlig direktør og grundlægger af Dansk Hørecenter, Niels Lodman. Det bekræfter pengemanden selv over for avisen.

Niels Lodman har ved de seneste mange valg i det skjulte ydet en markant økonomisk hjælp til valgkampene. Men hvor store beløb der er tale om, vil hverken han eller Venstre ud med.

Annonce

Politiker ikke i lommen på hørecentret

Mens direktør Niels Lodman altid har foretrukket anonymitet i forhold til, hvem Dansk Hørecenter støtter, har formanden for Høreforeningen, Søren Dalmark, bemærket den nære forbindelse mellem Venstre og Dansk Hørecenter.

- Det er meget tydeligt, når vi som interesseorganisation følger den poltiske proces, siger han til Fyens Stiftstidende.

Lars Christian Lilleholt afviser, at han gør noget til gengæld for støtten.

- Det kan I være hundrede procent sikre på, jeg ikke gør, udtaler han til Fyens Stiftstidende.

Lars Christian Lilleholt erkender dog at have hjulpet med at sætte møder op mellem Dansk Hørecenter og aktører på Christiansborg.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce