Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kvinde havde booket shelter: Folk nægtede at flytte sig

Der kan være rift om shelterpladserne i Tarup-Davinde. Men hvis du har booket, har du ret til at bruge overnatningsstedet i det fri, selv om andre har indtaget pladsen. Arkivfoto: Jens Wognsen
En kvinde fik en dårlig oplevelse i Tarup-Davinde, da hun ikke kunne bruge den shelterplads, hun havde booket, da andre ikke ville flytte sig.
Annonce

Tarup-Davinde: Hvis du har booket en shelterplads til en overnatning i det fri, er det surt, hvis du kommer hen til stedet og opdager, at andre har indtaget pladsen. Og endnu mere surt bliver det, hvis de andre ikke vil flytte sig, selv om man kan fremvise en kvittering på, at man har booket og betalt for at bruge shelteren.

Det oplevede en kvinde i pinsen, da hun gæstede det rekreative naturområde i Tarup-Davinde og ikke fik lov til at bruge pladsen, hun havde betalt for, da de først ankomne nægtede at flytte sig.

- Hun blev i området og fik først pladsen, da de andre var gået senere på aftenen. Det var en ærgerlig oplevelse for hende, og vi har derfor valgt at tilbagebetale de 300 kroner, hun har betalt for overnatningen, siger John Juul Henriksen, sekretariatsleder for Tarup-Davinde I/S.

Efter episoden har Tarup-Davinde nu sat fysiske opslag op ved shelterpladserne om reglerne for brug af pladserne.

- Vi har måske ikke været helt skarpe i vores kommunikation. Men nu kan brugerne se, hvad reglerne er. Man må gerne overnatte i en shelter, hvis der ikke er andre, men hvis der kommer nogen og kan vise, at de har booket pladsen, må man fjerne sig fra pladsen. Det beder vi folk om at respektere, siger John Juul Henriksen.

Tarup-Davinde har også lavet et opslag på Facebook for at gøre folk opmærksomme på reglerne.

"Vi beder om, at man respekterer de gæster, som har booket en shelterplads med alt, hvad det indebærer. Man må gerne passere/gå igennem shelterpladserne, selvom de er booket, man skal bare ikke tage ophold", står der i opslaget.

- Man må i øvrigt heller ikke spille høj musik i området, understreger John Juul Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce