Annonce
Middelfart

Rift om nyt boligbyggeri i Brenderup: Rækkehuse lejet ud på fundamentet

Dennis Immerkær Hansen er byggeleder på Skjødes aktuelle projekt i Brenderup, der foruden ni rækkehuse også omfatter fem parcelhusgrunde. Privatfoto
- Rækkehusene udfylder et hul i markedet i forhold til lejeboliger i Brenderup, siger lokal ejendomsmægler.

Brenderup: Entreprenør og ejendomsudvikler Skjøde så rigtigt, da firmaet sidste år besluttede at opføre ni rækkehuse på en del af sin tomme grund midt i Brenderup. For mens fundamentet i disse dage bliver lagt, kan Skjøde konstatere, at tre af boligerne allerede er ved at blive lejet ud.

Det nye boligområde med den kommende bypark som nærmeste nabo har fået navnet Nøddeparken og består foruden rækkehuse af fem parcelhusgrunde.

Ejendomsmæglerfirmaet Home Ejby-Aarup står for udlejningen.

Annonce

- Rækkehusene udfylder et hul i markedet i forhold til lejeboliger i Brenderup. Ikke mindst fordi de ligger centralt i forhold til indkøb og byens øvrige faciliteter. Samtidig opvarmes hver bolig af en luft-til-vand-varmepumpe, hvilket er en klimavenlig løsning lige i Brenderups ånd, siger ejendomsmægler Rikke S. Svensson, der selv er bosiddende i området.

De ni rækkehuse, der er indflytningsklar til sommer, bliver på mellem 62 og 84 kvadratmeter og opføres blandt andet med egen have, carport og terrasse. Den månedlige husleje kommer til at ligge på 6000-7500 kroner.

Byggegrundenes størrelse svinger fra  800 til 1000 kvadratmeter og er klar til at blive bebygget til marts. Prisen afhænger af størrelsen og starter ved 375.000 kroner, mens den dyreste løber op i 429.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce