Annonce
Fyn

Revydirektører i kamp om Fyens Stiftstidendes hæderstitel

Kerteminderevyens direktør, Mads Nørby, er nok engang indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris, Årets Fynbo. Foto: Robert Wengler
Kerteminderevyens direktør, Mads Nørby, er blevet indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris, Årets Fynbo. En af modkandidaterne er Odense Sommerrevys direktør, Lars Arvad.
Annonce

Kerteminderevyens direktør, Mads Nørby, bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Johannes Simonsen, Snestrup, der har indstillet Nørby til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Prisen, der uddeles til januar, skal gå til et menneske, der har ydet en ekstraordinær indsats for Fyn eller den omgivende verden. Og det har Mads Nørby, mener læseren:

- Mads Nørby og Kerteminderevyen for gennem mange år at have holdt fast i konceptet i Kerteminde uden at have fået tilskud til afholdelsen, skriver Johannes Simonsen i sin indstilling.

Tidligere er blandt andre Odense Sommerrevys direktør Lars Arvad blevet indstillet til prisen, så Nørby og Arvad skal så at sige kæmpe om titlen som Årets Fynbo. De to er dog ikke ene om at få den ærefulde indstilling som Årets Fynbo, for blandt andte Camilla Haustrup Hermansen fra Plus Pak og Jim Lyngvild er også blevet indstillet til prisen.

Prisen uddeles til januar af en dommerkomité, der består af dekan ved SDU, Simon Møberg Torp, lederen af Odense Internationale Filmfestival, Birgitte Weinberger og tidligere direktør for Rynkeby, Jørgen Dirksen.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce