Annonce
Odense

Revydirektør modtager endnu en pris: Årets Fynbo modtager endnu mere hæder

Leif og Johnna Maibom uddelte søndag Thorleif-prisen til Lars Arvad, der fik æren af at modtage årets eneste revypris. Privatfoto
Direktør for Odense Sommerrevy og formand for RevyDanmark, Lars Arvad, modtog søndag årets eneste revypris, da han fik Thorleif-prisen på Bakkens Hvile.
Annonce

Søndag 9. august skulle Revyernes Revy have været holdt i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken. Men corona stoppede alle sommerens revyer og dermed også det store fælles revyarrangement, hvor årets revypriser uddeles.

Alligevel havde RevyDanmark, foreningen af professionelle revyer i Danmark, sat hinanden stævne på Bakken. Midt i showet gik Johnna og Leif Maibom på scenen for at overrække årets eneste revypris, ”Thorleif-prisen”, der blev stiftet i 2000 i Sønderborg Sommer Revy.


- Jeg er virkelig glad for Thorleif-prisen. Fordi den er givet at Johnna og Leif, som jeg har meget stor respekt for. Den pris rangerer enormt højt i min verden. Netop fordi den er uddelt af nogle af branchens hædersfolk.

Lars Arvad, direktør for Odense Sommerrevy


Prisen, der tidligere er uddelt til blandt andet Grethe Sønck, Ulf Pilgaard og Jan Schou, gik i år til stifteren af Odense Sommerrevy, Lars Arvad, der tilmed er formand for revysammenslutningen RevyDanmark.

- For mange år siden inviterede du os til en premiere på en lokal amatørrevy. Inden da var vi et smut ude på Engen i Odense, og du sagde drømmende: ”Her vil jeg engang spille sommerrevy i et stort telt”. Der gik dog nogle år, før drømmen gik i opfyldelse. I 2016 spillede Odense Sommerrevy for første gang på Engen. Starten var måske ikke prangende, men du tabte ikke modet. Du kæmpede videre, og nu er Odense Sommerrevy en af de store spillere i RevyDanmark. Godt gået, Lars, sagde Leif Maibom i sin tale.

Dagen derpå er Lars Arvad stadig ikke helt landet efter hæderen.

- Jeg er virkelig glad for Thorleif-prisen. Fordi den er givet af Johnna og Leif, som jeg har meget stor respekt for. Den pris rangerer enormt højt i min verden. Netop fordi den er uddelt af nogle af branchens hædersfolk, siger Lars Arvad.

Annonce

Dejligt med anerkendelse

I begyndelsen af marts i år gik Leif Maibom sammen med Torben ”Træsko” Pedersen og Flemming Krøll af som ledelse i RevyDanmark. Lars Arvad blev valgt som formand. Efter blot 14 dage på posten blev det blodig alvor for den nye bestyrelse.

- Danmark blev lukket ned, revyerne aflyst og der skulle kæmpes for overlevelse. Du har vist dig som en formand, der også i denne situation var din opgave voksen, roste Leif Maibom.

Lars Arvad konstaterer, at det altid er dejligt med anerkendelse, men at det netop i år betyder  mere end normalt.

- Lige præcis i år, hvor vi knokler med hjælpepakker og en fuldstændig nedlukning af sommerens revyer, er det ekstra dejligt, at der er nogen, der anerkender det store arbejde af revyfolk, der har gjort en forskel i branchen, siger Lars Arvad.

Prisen er opkaldt efter Leif Maiboms signaturfigur Thorleif. Prisen er blevet uddelt siden 2000. Prisen er på 8.000 kroner samt en lille statuette i sten og kobber forestillende de sandaler, Thorleif altid optrådte i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce