Annonce
Fyn

Revydirektør indstillet til Årets Fynbo

Lars Arvad har tidligere været indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris. Nu skal han have den, mener flere læsere.
Annonce

Årets Fynbo 2019 bør blive revydirektør Lars Arvad, mener flere læsere, der derfor har indstillet Arvad til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Prisen, der uddeles til januar, skal gå til et menneske, der har ydet en ekstraordinær indsats for Fyn eller den omgivende verden. Og det har Lars Arvad, mener flere læsere:

- Det kan kun være Lars Arvad, der med ukueligt gå på-mod stædigt har holdt fast ved, at Odense skal have en sommerrevy. Ikke alene for fynboerne, for publikum kommer fra hele Danmark. Da han startede vinterrevyen i 2009, lagde han grunden til den store satsning i 2017 med Revy på Engen. Lars Arvad har i den grad gjort sig fortjent til at blive Årets Fynbo. Han har i særlig grad gjort sig bemærket og ydet en indsats for at Fyn kom på Danmarkskortet ved stædigt at arbejde frem mod en landsdækkende revy i Odense, skriver således Kirsten Kramhøft fra Odense i sin indstilling.

Også Jens Warny Meincke fra Odense mener, at Lars Arvad bør få prisen, fordi han har "skabt en kulturbegivenhed i Odense til glæde for borgere og kommunen". Og Bjarne Sønderskov fra Verninge stemmer i:

- Lars Arvad fortjener i den grad at blive Årets Fynbo. Han lever på alle måder op til kriterierne for at få denne titel. Han er med til at gøre Odense større, skriver han.

Prisen uddeles som nævnt til januar. Det er en dommerkomité, der er uafhængig af Fyens Stiftstidende, der står bag uddelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce