Annonce
Sport

Revanche-tørstigt hold gæster kaninhulen: - Randers ved godt, at det her er sidste chance for at hente os i grundspillet

Svendborg Rabbits kunne slutte 2021 af med en sejr over theView Copenhagen, og dermed 10 ud af 11 mulige sejre i den første halvdel af sæsonen. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix
Svendborg Rabbits sluttede 2021 af på fornem vis, og nu skal det vise sig, om kaninerne kan holde sejrsstimen, når holdet møder basketligaens nummer fire - i et opgør, der for gæsterne handler om revanche.

BASKETBALL: Det blev kun til en kort nytårspause for Svendborg Rabbits, som allerede tirsdag tager imod Randers Cimbria på kaninernes hjemmebane.

Svendborg Rabbits fik en fantastisk start på sæsonen med 10 ud af 11 mulige sejre i 2021, og selvom holdet ved, at der vil komme et nederlag på et tidspunkt, så håber holdet at holde fast i den gode stime.

- Vi fik en super afslutning på 2021, og vi vil gerne fortsætte i det spor. Der er ingen tvivl om, at vi er et godt sted - og 10 sejre i den første halvdel af sæsonen, det er mere end vi havde turde håbe på, fortæller direktør i Svendborg Rabbits Troels Mortensen.

Annonce

I tirsdagens kamp gælder det ligaens fjerdeplads Randers Cimbria, som fik en mere ærgerlig slutning på 2021 - for holdet blev ramt af corona, og måtte derfor udsætte deres sidste kamp i 2021.

Kronjyderne er dog blevet kampdygtige igen, selvom de i Svendborg Rabbits ikke ved, om der kan være spillere, som ikke er klar endnu - men uanset hvad, så er Randers Cimbria et hold, som kaninerne skal have godt fat i fra start.

- Vi vandt stort over Randers i starten af sæsonen, så der er ingen tvivl om, at de kommer til sydfyn for at få revanche. Holdet har udviklet sig meget siden vi mødte dem sidst, og Randers vandt fire ud af fem kampe i slutningen af 2021, og spillede op med Bakken Bears i den sidste, så det er et stærkt hold, fortæller Troels Mortensen.

Sidste chance

Udover at Randers Cimbria kommer for revanche, så er kampen også Randers sidste chance for at hente ind på Rabbits i grundspillet - og derfor er der lagt op til at brag af en match, når de to hold tørner sammen.

- Randers ved godt, at det her er sidste chance for at hente os i grundspillet - og de vil også være med om medaljerne - derfor ligger der en ligeså stor opgave for os, i at slå det her hul til Randers, fortæller Troels Mortensen.

Selvom Rabbits slog Randers stort tidligere på sæsonen, så er direktøren ikke i tvivl om, at de bliver en hård opgave for kaninerne.

- Randers er på mange måder et humørhold - og man ved derfor ikke altid, hvor man har dem, og det kan gøre kampen vanskelig for os, fortæller Troels Mortensen.

Når kampen er spillet færdig tirsdag aften, så får Svendborg Rabbits en længere kamppause, da holdets kamp mod BK Amager den 15. januar er blevet udsat. Det er coronaen, som har fået fat i den københavnske klub, og holdet har derfor udsat kampen i enighed med Svendborg Rabbits.

Kampen mellem Svendborg Rabbits og Randers Cimbria sættes i gang klokken 19.15.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Fyn

Chefredaktøren anbefaler: Fem varme historier i en kold tid

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce