Annonce
Middelfart

Resultatet af efterladt engangsgrill: Ungt par risikerer kæmpe regning

Havde det unge par som et minimum bare sat engangsgrillen ud på de tilstødende kampesten, var der sandsynligvis ikke sket noget. Privatfoto

To unge, der blev fanget på overvågningsvideo, risikerer kæmpe regning efter brug af engangsgrill ved Turbinehallen i Middelfart. Grillen endte med at antænde kostbart brodæk.

Annonce

Middelfart: Et ungt par risikerer at få en kæmpe regning på mindst 100.000 kroner efter at have hygget sig med en engangsgrill foran Turbinehallen i Middelfart.

Turbinehallen er hovedsæde for Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern, og brodækket, hvor parret slog sig ned, tilhører også koncernen. Som man kan se på billedet, endte grillhyggen med at få en trist afslutning.

På trods af skiltning med privat område viser overvågningsbilleder, at et par omkring 20 år gående ankom til stedet omkring klokken 19 lørdag 7. juli. I en times tid sad de på brodækket og hyggede sig. Herefter forlod de området. Grillen lod de blive stående på brodækket.

Cirka tre kvarter senere begyndte der at komme kraftig røgudvikling efterfulgt af flammer. En tilfældig forbipasserende fik alarmeret Trekantbrand. Efter få minutter var de på stedet og fik hurtigt slukket branden.

Hændelsen skete for nu over en uge siden, og skaderne er gjort op. Koncernens servicechef Morten Jensen fortæller, at de løber op i mindst 100.000 kroner. Seks-syv meter af brodækket er ødelagt, og med til helheden hører, at der ikke er tale om helt almindeligt træ.

- Det er en speciel type træ, som kommer fra Sydamerika, og for øjeblikket er det ikke på lager i Europa, fortæller Morten Jensen.

Håbet er, at det lykkes at finde frem til det unge par for at rejse erstatningskrav mod dem. Video- og fotomateriale fra USTC-gruppens overvågning af stedet er overdraget til politiet.

- Det er ikke til at vide, hvad der videre kunne være sket. Var der først begyndt at flyve gløder rundt i luften, kan man ikke afvise, at de måske var blevet suget ind i vores trækkanaler.

Morten Jensen, servicechef hos Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern
Så meget skade udrettede den efterladte engangsgrill på brodækket foran Turbinehallen. Privatfoto
Annonce

Knastør græsplæne

Morten Jensen priser sig lykkelig for, at branden blev opdaget på et relativt tidligt tidspunkt. Brodækket grænser op til en knastør græsplæne foran hovedsædet.

- Det er ikke til at vide, hvad der videre kunne være sket. Var der først begyndt at flyve gløder rundt i luften, kan man ikke afvise, at de måske var blevet suget ind i vores trækkanaler, siger Morten Jensen og ærgrer sig over, at det unge par ikke som et minimum havde sparket grillen ud på de tilstødende kampesten.

- De har sikkert ikke tænkt ret meget over, hvad der kunne ske, og det bliver man nødt til, når det er så tørt, lyder opfordringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce